Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin Allah yardımcın olsunİki test yaptım çift çizgi çıktı yarın kan vereceğim ama ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ve kahverengi lekelenme oluyor böyle olup sağlıklı hamileliği olan var mı ?
Allah razı olsunİnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin Allah yardımcın olsun
Tabi var canım kafana takma oyle şeyleri bol bol yat dinlen üç ay çok onemliİki test yaptım çift çizgi çıktı yarın kan vereceğim ama ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ve kahverengi lekelenme oluyor böyle olup sağlıklı hamileliği olan var mı ?
Teşekkür ederim dinlenmeye özen gösteriyorumTabi var canım kafana takma oyle şeyleri bol bol yat dinlen üç ay çok onemli
Aslında hiç kan görmedim sadece kahverengi peçeteye geliyorAğrı normal ama kanama değil. Acile gitme şansınız varsa acile bile gidebilirsiniz
Testler pozitif çıkıyor ama dün yaptım en son hemde akşam yaptımRegl oluyor olabilir misin
Kanama işte oAslında hiç kan görmedim sadece kahverengi peçeteye geliyor
Ben 6 haftalik hamileyim. Ara ara acik kahverengi akıntım oluyor. Doktoruma soyledim. Cok normal hormonlardan dolayi dedi. Ama progesteron fitil kullaniyorum. Bence yarin bi kadin dogumcuya git. Kan tahlilini de o ister. Hemde vitamin falan verirAslında hiç kan görmedim sadece kahverengi peçeteye geliyor
Tamam çok teşekkür ederimBen 6 haftalik hamileyim. Ara ara acik kahverengi akıntım oluyor. Doktoruma soyledim. Cok normal hormonlardan dolayi dedi. Ama progesteron fitil kullaniyorum. Bence yarin bi kadin dogumcuya git. Kan tahlilini de o ister. Hemde vitamin falan verir
Olabilir cnm yerleşme kanamasıAslında hiç kan görmedim sadece kahverengi peçeteye geliyor