Acil yardim edermisiniz

ayselozgur

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
44
14
18
35
Kızlar bu nedir ya pişik olmasi imkansiz çünki terletmiyorum küçükdü git gide artiyor atrşi yok kaşınyı yok alerjiden şüpelendim alerji yaoacak her şeyi kestim doktor randevusu taa martda valla cıldıracam ya sizce nedir bu

Geçmiş olsun son zamanlarda ateşlenme yaşadı mı bebeğiniz ?
Benim bebeğimde ateş sonrası olmuştu sanırım kızılcık diyorlar geçiyor onlar sıkıntı etmeyin

Geçmiş olsun son zamanlarda ateşlenme yaşadı mı bebeğiniz ?
Benim bebeğimde ateş sonrası olmuştu sanırım kızılcık diyorlar geçiyor onlar sıkıntı etmeyin
Yoo ateşi filan olmadı kızılcık ama vücudun her yerinde oluyor ve bir anda yayiliyor ama bunda 10gün olacakki var salik ocağına gitdim doktor bakti net bir şey demedi alerji dedi krem yazdi eczanedende nemlendieici pahali lasyon ve krem aldim ama hiç etkisi olmadiki

Anladim ben vücudunun her yerinde var sandım kusura bakmayın

Bebek kaç aylık besin alerjisi olabilir mi

Benim bebeğimde yaklaşık 10 gündür böyleydi ve bugün daha doktora gittim sırtında daha az bacaklarında daha seyrek karın bölgesinde çoktu. Doktor dedi ki isilik bunlar ne yapalım dedim banyo sıklığını artırın dedi… Bilgin olsun canım

Ay kuzum havalar soğuduğu imin bir az geç geç yikiyorum her hafta yikiyordum normalde her gevşce uyumadan önce el ayak yüz yikarimda duşunu bu aralar bir az geç yapiyorum üşütür diye korkuyorum ama doöru diyirsun sık sık yapmak lazim yarin yikayim güzelce bakalim

Ben de isiliğe benzettim. Arkadaşların dediği gibi gülsuyu ve sabunsuz ılık suyla banyo iyi gelir. Bir de hafif nemlendiriciler kullanmak lazım. Pahalı losyonlar aldım demişsiniz ya, onlar koyu kıvamlı veya yağlıysa kullanmayın. kıyafetlerini zaten %100 pamuk seçiyorsunuzdur ama bazı çoklu paket ürünlerden bazıları pamuk bazıları polyester karışımlı olabiliyor. Özellikle melanj gri olanlar polyesterlidir. Şardonlu kumaşlar da polyesterli olabiliyor. Üşür diye çok giydirip terletmeyin. Geçmiş olsun.

Eczacı iki krem verdi dedi biri lasyon biri krem recetesiz satiliyor ikisine küçücuk şey 300tutdu dedi nemlendiricidir. Kiyafetleri aynen pamuk kullaniuorum zaten benim sıpa babaç kalin asla giymez bir atlet bide ince kazak bu kadar kişin soğuk havasinda ben altdan üsten lahana gibi giydiremiyorum odamız bile iliktan hafif soğuk öyle uyuyir az sıcak oldumu asla uyuyamıyor. Ama buna ramen terleyen bebek pişik olmaması için her şey ediyorumda demekki kaçırdığım noktalar var. Ben duş aldirdiğimda ameliyyay sonrasi kullanilan sabun var rusyadan getirmişdi annemler doğal antibiotik o deriyi kurutuyor onla yikiyorum artik onlada yikamayim. Şimdi duş aldirdiöimda neyle yikayim?

Alerji bu emiyorsa sizin sütten de geçebilir kıyafetler de alerji yapabiliyor

Alerji bu emiyorsa sizin sütten de geçebilir kıyafetler de alerji yapabiliyor
Ben artik diet şeyler yiyorum tuz yok aci yok fanta cola yok kizartma yok daha ne yapacağımı bilmiyorim valla kafa kalmadı bende. Googla görsel bakiyorum alerji oldukdada böyle oluyor pişik oldukdada. Ben bi pijamasın deyişim bakim pijamada temiz pamuk ama yinede farkli pijama giydirim bakim bi nasil olacak

haftada bir şampuanlasanız yeter. günlük veya gün aşırı banyolarında sadece ılık su yeterli. Kafayı ıslatmadan gövdesini, kol altı, kasık, boyun yıkarsınız üşümez. İsilik geçinceye kadar bildiğiniz en sade sabunu veya şampuanı kullanın. kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…