Acil yardım edin Allah için lütfen

Arkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem 😧
Öncelikle üzülme cnm belkide geç dolenmisdir devlet hastanesi de makineler eski olabiliyor takipçi bırakma dualarımız seninle

Çok aşırı kanamam var arkadaşlar pıhtı şeklinde çok halsiz kaldım belki yarın hastaneye yatışımı yaparlar çok korkuyorum devlet hastanesinde yumurtalıkları bile alıyorlarmış ordaki sekreter dedi. Gelme buraya diyip başka hastaneye git dedi

Çok aşırı kanamam var arkadaşlar pıhtı şeklinde çok halsiz kaldım belki yarın hastaneye yatışımı yaparlar çok korkuyorum devlet hastanesinde yumurtalıkları bile alıyorlarmış ordaki sekreter dedi. Gelme buraya diyip başka hastaneye git dedi
ya neden inatla hastaneye gitmiyorsunuz kusura bakmayin ama kac kisi yazdi size hastaneye gidin acile gidin die siz evde durdukca zarar veriyosunuz doktorlarin erken mudahale edecegi birsey olabilir hemen gitmeniz gerek bu sakaya gelmez

Hala neyi bekliyorsujuz lütfen açıp bir dış gebeligi okur musunuz. İç kanama geçirme riskiniz ve hayatı tehlikesi var. Devlet hastanesi nie yumurta ligini alsın ki. Eğer bebek yumurtakigina yerlestiyse ve riskliyse bunu özelde de alırlar. Ama tupundeyse yumurta ligini almaz kimse. Hatta değerin fazla değilse tupunden laparoskopi ile alırlar tüpün zarar görmez sen şu an kendine zarar veriyorsun bekleme dünde yazdın sana aynı şeyi yaşıyorsun diye eğer gidersen sana iğne yaoacaklr bebek düşsün diye aynı şeyi yaşıyoruz şu an lütfen ihmal etme bu beklenecek bir şey değil

Dün özele gittim bişey yapamam pazartesiyi bekle dedi ve kalktım devlet hastanesine gittim oda dedi pazar gününü bekle dedi benlik bişey yok arkadaşlar

Kızlar şimdi doktordan geldim kese nokta kadarda olsa göründü 🤗🤗 geç döllenmeden dolayıymış heralde 🤗 ama çok şükür kanamam kesildi dün gece 🤗 eşimle şimdi deli gibi çocuk eşyalarını göz gezdiriyoruz 🤗🤗 çocukça bir sevinç işte Allah ım herkese tattırsın 🤗

Kızlar şimdi doktordan geldim kese nokta kadarda olsa göründü 🤗🤗 geç döllenmeden dolayıymış heralde 🤗 ama çok şükür kanamam kesildi dün gece 🤗 eşimle şimdi deli gibi çocuk eşyalarını göz gezdiriyoruz 🤗🤗 çocukça bir sevinç işte Allah ım herkese tattırsın 🤗
Tüm yazılanları okuyamadım ama son adet tarihinden hesaplama yap canım 5 hafta geçtiyse zaten yavaş yavaş keselenme olur, 5. Haftadan önce keselenme bildiğim kadarıyla olmuyor zaten bana hep öyle demişlerdi öğrenir öğrenmez gidicektim ben 4. haftada bana önermemişlerdi kese gözükmez boş yere gidersin diye... sende o yüzden stres yapma bak ne güzel hamilesin🥰 banu çiftçinin uygulaması var onu indirmeni tavsiye ederim baya iyi uygulama hamilelik takibi vs yapıyor röportajlar vs var

Cok gecmis olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. 🌸🌸Fakat devlet hastanelerindeki doktorlar kasap mi Allah askina her onlerine gelenin rahmini yumurtaliklarini kesip bicmiyorlar ya insanlari nasil bir kaosa surukluyor bu millet boyle sozum o sekretere

Tüm yazılanları okuyamadım ama son adet tarihinden hesaplama yap canım 5 hafta geçtiyse zaten yavaş yavaş keselenme olur, 5. Haftadan önce keselenme bildiğim kadarıyla olmuyor zaten bana hep öyle demişlerdi öğrenir öğrenmez gidicektim ben 4. haftada bana önermemişlerdi kese gözükmez boş yere gidersin diye... sende o yüzden stres yapma bak ne güzel hamilesin🥰 banu çiftçinin uygulaması var onu indirmeni tavsiye ederim baya iyi uygulama hamilelik takibi vs yapıyor röportajlar vs var
Adetim çok düzensiz hiç bilmiyorum canım 1.5 aydır adet görmüyorum

Cok gecmis olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. 🌸🌸Fakat devlet hastanelerindeki doktorlar kasap mi Allah askina her onlerine gelenin rahmini yumurtaliklarini kesip bicmiyorlar ya insanlari nasil bir kaosa surukluyor bu millet boyle sozum o sekretere
sekreterleri Allah a havale ediyorum ne kadar kolay söylemesi onlar için ama hıçkıra hıçkıra ağladım ya 🤗

Back
X