Acil yardım edin çok sorun yaşıyorum

Masalduman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2021
3
0
1
28
10haftalik gebeyim.mide bulantilarim hayat sartlarimi cok kötü bir sekilde etkiledi su ilaç hiçbirşey alamıyorum hemen istifra ediyorum. aynı zamanda yüksek riskli düşük tehlikem var.doktorumuz 3gün hastanede yatış verdi.sorunum şu olucakki yaşadığım yerde ailem kayinvalidemler var fakat kendi ailem sehir dışındalar abimin askerligi sebebine oraya bile gidemedim.yatisim yapılacağı gün ise esimin kardeşinin düğünü var.dugune gitse ben tek başıma nasıl başa cikarim atlatirim.yalniz birakmasi dogrumudur?

10haftalik gebeyim.mide bulantilarim hayat sartlarimi cok kötü bir sekilde etkiledi su ilaç hiçbirşey alamıyorum hemen istifra ediyorum. aynı zamanda yüksek riskli düşük tehlikem var.doktorumuz 3gün hastanede yatış verdi.sorunum şu olucakki yaşadığım yerde ailem kayinvalidemler var fakat kendi ailem sehir dışındalar abimin askerligi sebebine oraya bile gidemedim.yatisim yapılacağı gün ise esimin kardeşinin düğünü var.dugune gitse ben tek başıma nasıl başa cikarim atlatirim.yalniz birakmasi dogrumudur?
Geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın. Hastanede yatmak en iyi fikir gözetim altında olun eşinizde mecbur kardeşi birkaç saatlik düğüne gider gelir zaten pandemiden dolayı düğünler eskisi gibi değil birkaç saat idare edersiniz..

Siz hastanede olacaksınız zaten yanınızda hemşireler doktorlar.....
Herşeyinizle ilgilenilecek, nasıl başa çıkarım atlatırım dediğiniz nedir anlayamadım.
Kolunuzda serum, karşınızda tv, yatıp dinleneceksiniz
Adamın kardeşi evleniyor bir gün yanınızda olmasa ne olu ki?

Merhaba eşinizin kardeşi olduğu için bir kaç saatliğine de olsa gitmesi uygun olur ancak uzakta demişsiniz ne kadar uzak ama bulantilari ben de yaşadım yatışım olmadı fakat çok serum yemisligim var kendinizi yalnız hissetmenize gerek yok hemşireler doktorlar olur eşinizin size yapacagi sadece manevi destek onu da evde de yapabilir çok üstünde durmayın bence

Back
X