Acil yardım edin kadın hastalığımı hamilelik mi

Merhabalar şimdi size bir şey anlatıcam geçen ay 20 ekimde ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 12 saat sonra bi hafta öncesinde de regli olmuştum zaten neyse kasım ayının 9 nda regli olmam gerekirken olamadım beta hcg yaptırdım 0,0 çıktı ertesi gün regli oldum atın 13 nde geçtiğimiz hafta normalde 4 gün sürerken 2 gün oldu 3.gün lekelenme oldu 4. Gün bitti üç dört gündür sol kasığımda ağrı var dün yine beta hcg yaptırdım bu sefer oran 1,0 çıktı bu ne demek anlamadım geçen hafta 0,0 iken bu hafta neden 1,0 çıktı bu değişimliğin sebebi nedir bide hamilemiyim değil iyim kafayı yicem biri yardımcı olsun ne olur

Merhabalar şimdi size bir şey anlatıcam geçen ay 20 ekimde ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 12 saat sonra bi hafta öncesinde de regli olmuştum zaten neyse kasım ayının 9 nda regli olmam gerekirken olamadım beta hcg yaptırdım 0,0 çıktı ertesi gün regli oldum atın 13 nde geçtiğimiz hafta normalde 4 gün sürerken 2 gün oldu 3.gün lekelenme oldu 4. Gün bitti üç dört gündür sol kasığımda ağrı var dün yine beta hcg yaptırdım bu sefer oran 1,0 çıktı bu ne demek anlamadım geçen hafta 0,0 iken bu hafta neden 1,0 çıktı bu değişimliğin sebebi nedir bide hamilemiyim değil iyim kafayı yicem biri yardımcı olsun ne olur

Belki hastanenin değeri odur.
Hamile değilsin

Çok teşekkür ederim ama bişey merak ediyorum aynı hastanede yaptırdım hep geçen hafta 0 iken bu hafta neden 1 çıkar ki kan testi

Çok teşekkür ederim ama bişey merak ediyorum aynı hastanede yaptırdım hep geçen hafta 0 iken bu hafta neden 1 çıkar ki kan testi

Yani 0 yada 1 çıkmış olması mühim diilki 5te çıksa gebelik söz konusu olmayacaktı.
Benimde öyle cikiyordu 0 ken 3 filan artık hormonal yada hastane değerleri ilemi alakalı bilemem ama kesin olan bişey var gebe diilsin :)

Hamile edilsin cnm Reglin biteli çok olmamış Ağrı ondandır ayrıca gebe olmayanlarda değer 5 e kadar yükselebilir bu sorun yada hastalık deil

benım negatıf asılamalarımda snuclarım 2 cıkmıstı nrmal bı durum bu bese kadar gebelık yok demek

Ama işte renglimide tam olamadım regli gibi değildi 2 gün kanama oldu oda az yani 3.gün de lekelenme oldu 4 e sarkmadı bile bu değerin 0 dan 1 e çıkması garibime gitti hani nedenini merak ediyorum aslında neden bir hafta içinde 0 dan 1 e çıksın :( acaba diyorum o regli değildide yerleşme kanamasımıydı diyorum falan bir dünya şey geçiyo kafamdan sol kasığımdaki ağrıda böyle basınç gibi bişey ağrıda değil tuhaf bişey

Bende reglimi 3 gun oldum sonra kesildi 1 gun olmadim. Sonra yine oldum. Yine kesildi. Ben gebelikten supheleniyordum ama gidipte test yaptirmadim. Acillik oldum istifra ediyordum surekli. Orda betaya bakildi 2 cikti. Bir dahada gidip baktirmadim. Zaten sonuc negatif.

Back
X