Acil yardım edin :((

differentface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
22
0
16
Antalya
Ya kizlar lütfen bana yardim edin ya. Sadece 2 şey istiyorum:
-Yüzümdeki(yanaklarim ve cene altim) tüylerden nasil kesin olarak kurtulurum?

-Yüzümdeki sivilce-siyah nokta ve lekelerden nasil kurtulurum? Cildim basil bebek gibi olabilir?
(17 yasindayim)
Kizlar lütfen bana yardim edin. Gerçekten özellikle tüyler psikolojisi bozdular. Yalvaririm çok caresizim yardim edin.. :((

Son düzenleme:
Canim ilk olarak makyaj yapiyorsan bunu mumkun mertebe azalt. Ben ozel gunlerde ve cildimde sivilce falan ciktigi regl donemlerinde fondoten kullaniyorum. Onun disinda eyeliner falan surerim genelde. Cildin hava almasi cok onemli bu yuzden makyaj yapiyosan azaltabilirsin. Cilt bakimin onemli, ben hergun ilkten sebamed compactla yikiyorum , rosense gul suyuyla tonikliyorum , bepanthol cilt kremiyle nemlendiriyorum. Ustelik bu uc urununde fiyati gayet makul, oneririm. Bu islemi sabah aksam yapiyorum. Cildimin durumu iyi , -tabi su an regl doneminde oldugum icin 2-3 tane sivilcem var- onun disinda tuyler icin ne onerebilirim bilmiyorum benim boyle bir problemim yok ama cevremden duydugum kadariyla yuzune agda yaptirip cok sorun yasayan duydum. Tuy azaltici serumlar var belki doktora danisip bunlardan kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Bu sivilcelerden bende magdurum :( yaslar ayni. Cildime fondoten felan surmem sadece eyeliner far rimel filan ama bildiginiz delik delik gozenekler.gozenek kremi aldim 3 kat suruyorum anca duzeliyo kafayi yiycrm ya.cok guzel cildim vardi otu boku sure sure bok ettim:((((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sivilcelerden bende magdurum :( yaslar ayni. Cildime fondoten felan surmem sadece eyeliner far rimel filan ama bildiginiz delik delik gozenekler.gozenek kremi aldim 3 kat suruyorum anca duzeliyo kafayi yiycrm ya.cok guzel cildim vardi otu boku sure sure bok ettim:((((((

B.k ettim mi :37:
Dermotologa gidin önce bu yaslar da sivilce cikmasi doğal.
Limon suyu da iyi geliyor ama birşey olur falan sorumluluk almayayim.
Ama öneririm yani:37:

Canim ilk olarak makyaj yapiyorsan bunçokkkotumkun mertebe azalt. Ben ozel gunlerde ve cildimde sivilce falan ciktigi regl donemlerinde fondoten kullaniyorum. Onun disinda eyeliner falan surerim genelde. Cildin hava almasi cok onemli bu yuzden makyaj yapiyosan azaltabilirsin. Cilt bakimin onemli, ben hergun ilkten sebamed compactla yikiyorum , rosense gul suyuyla tonikliyorum , bepanthol cilt kremiyle nemlendiriyorum. Ustelik bu uc urununde fiyati gayet makul, oneririm. Bu islemi sabah aksam yapiyorum. Cildimin durumu iyi , -tabi su an regl doneminde oldugum icin 2-3 tane sivilcem var- onun disinda tuyler icin ne onerebilirim bilmiyorum benim boyle bir problemim yok ama cevremden duydugum kadariyla yuzune agda yaptirip cok sorun yasayan duydum. Tuy azaltici serumlar var belki doktora danisip bunlardan kullanabilirsin.

Ya ben kullanmama fondoten falan makyaj yapmam hic ama nedense cildim kotu ya napicam bilemiyorum.:2:

Ciltteki tüyler için iğneli epilasyon tek çözüm. Lazer sakın vurdurma çıkan tüy sayısını arttırır cımbız da aynı şekilde. Ağda cildini tahriş eder her yolu denedim biliyorum şu an yok çok şükür.

bu yaşlarda sivilce vesaire gayet normal fakat yine de iyi bi dermatologa git istersen. Ayrıca makyaj özellikle de fondoten pudra bilmem ne cilt gözeneklerini tikayici şeyler kullanmanızı hiç tavsiye etmiyorum. illa da ben bunları yaparım pudrasz falan duramam diyorsan o zaman çok iyi cilt temizliği yapman gerekir ki onuda yine alacağın ürünleri bir dermatolog a sorup öyle al. marketlerde satılan bütün kozmetik ürünler zararlı. . ama ne kadar temizlesen de doğallık gibi olmaz yani..

B.k ettim mi :37:
Dermotologa gidin önce bu yaslar da sivilce cikmasi doğal.
Limon suyu da iyi geliyor ama birşey olur falan sorumluluk almayayim.
Ama öneririm yani:37:

Cildiyeciye gittim hep ayni kremler...
Limon suyu sürdüm uzun süre ama tahris etti sonra kızarık kızarık yapınca bıraktım :(
Sivilceden cok leke var renk eşit değil bir garip.. En kısa zamanda doktor yolu gözüktü bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ergenlik doneminde inanilmaz sivilceli bir insandim bende. Denemedigim urun kalmadi diyebilirim. Tum markalarin sivilce kremlerini denedim. Bircogu yuzumdeki sivilceleri daha da cogaltti. Senelerce yuzumu sabah aksam kükürtlü sabunla yikadim. Ceviz yapragi suyuna kadar gitti bu is :)
Cok inatcilardi. Bir cikan sivilce 1-2 ay gitmiyordu yuzumden. Ilk once sivilce oluyor sonra kuruyor ve en sonunda da yara olarak varligini devam ettiriyordu :( Benim cildim yagli bir cilt seninkinin nasil oldugunu bilmiyorum ama bana Benzamycin krem cok iyi gelmisti. Doktora yazdirmistim. Istersen doktora gittiginde bu kremi bir sor. Dedigim gibi benim sivilcelerimi geciren tek sey bu krem oldu. Ancak cildi kuru olan arkadaslarim uzun süreli kullanamadilar. Sivilcenin kurudugu yerde kasinmalar yapti onlarda. Yani sen ne olursa olsun doktoruna danis :)

Son düzenleme:
Ya kizlar lütfen bana yardim edin ya. Sadece 2 şey istiyorum:
-Yüzümdeki(yanaklarim ve cene altim) tüylerden nasil kesin olarak kurtulurum?

-Yüzümdeki sivilce-siyah nokta ve lekelerden nasil kurtulurum? Cildim basil bebek gibi olabilir?
(17 yasindayim)
Kizlar lütfen bana yardim edin. Gerçekten özellikle tüyler psikolojisi bozdular. Yalvaririm çok caresizim yardim edin.. :((

düzenli olarak lazere gidebilirsin. ve ya rolon ağdalar hem temizliyor hem azaltıyor.

Tüylerin çaresi lazer epilasyon ama yaşın küçük sanırım bunun için.Epilasyon yaptırma şansın yoksa tüy sarartıcı krem kullan.Yüzüne ağda kullanma,hem sivilce yapar hem de cildini erken yaşlandırır.Sivilce ve siyah noktalar için yüzünü hep temiz tut.Her gece peeling jeliyle yüzünü iyice temizle sonra yağsız bir krem sür.Cildini nemsiz bırakma çünkü kuru cilt de kaşıntı ve sivilce yapabilir.

Kızlar o sivilcelere şuan ağlasanız da sızlasanız da çıkar. Ne sürerseniz sürün. Bu bi'dönem çoğumuz da yaşadık bu dönemi.
Sivilcesiz arkadaşlarınızın cilt tipiyle alakalıdır mesela benim ergenlikte hiç çıkmadı ama diğer bütün arkadaşlarımın alnında sivilcesiz nokta yoktu şuan sivilcelerini sıkmayanların cildinin maşallahı var.

Tamamen geçiremezsiniz belki ama iyi bi'cilt doktoruna gidin. Sabah akşam ılık suyla, bebe şampuanıyla temizleyin yüzünüzü. Cildinize uygun nemlendirici kremi bulun. Yağlı cildi daha çok yağlandırırsanız artış olur zira. Makyajdan önce muhakkak krem sürün ben eczaneden aldığım Bepanthol'ü kullanıyorum, doktorum önermişti. Bi'de mümkün olduğunca uyduruk marka ürün kullanmamaya çalışın özellikle fondotön, hatta onu oyaşlarda hiç kullanmamanız ileride işinize yaracak. He bi'de temizledikten sonra arındırıcı, sıkılaştırıcı tonik kullanabilirsiniz ben Garnier kullanıyorum banyoda iki tur yıkamama rağmen kir çıkarıyo mübarek:1: Bi'de çekirdektir, cipstir, kızartmadır az tüketirseniz bu dönem kısa sürer.

Gözenekleri skilastiracak yöntemi bulursanız banada özel mesaj atin melekler

Cildiyeciye gittim hep ayni kremler...
Limon suyu sürdüm uzun süre ama tahris etti sonra kızarık kızarık yapınca bıraktım :(
Sivilceden cok leke var renk eşit değil bir garip.. En kısa zamanda doktor yolu gözüktü bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 25 yaşındayım vebu dediklerinin hepsini bende yaşıyorum..kullandığın kremlerden sonra kızarma vs. olyorsa mutlaka doktoruna git tedaviyi değiştirebilir..ve sana tavsiyem sakın sakın sakın doktorsuz bir şey sürme yüzüne çok daha kötü oluypr emin ol daha yaşın küçükmüş o yüzden doktor denetiminde ol ve o ne derse yap derim..leke ve rengin eşit olmaması bendede şu anda var yarın doktoruma gideceğim sende ihmal etme sakın

bende 25 yaşındayım vebu dediklerinin hepsini bende yaşıyorum..kullandığın kremlerden sonra kızarma vs. olyorsa mutlaka doktoruna git tedaviyi değiştirebilir..ve sana tavsiyem sakın sakın sakın doktorsuz bir şey sürme yüzüne çok daha kötü oluypr emin ol daha yaşın küçükmüş o yüzden doktor denetiminde ol ve o ne derse yap derim..leke ve rengin eşit olmaması bendede şu anda var yarın doktoruma gideceğim sende ihmal etme sakın

Aynen bende cok iyi bir cildiyeciye gidicem en kisa zamanda araştırıyorum suan arkadaslarimdan.
Bu ne ya suan cildim igrenc.ufak ufak bir suru kirmizi sivilce.alerji gibide. Cildirmak uzereyim birdenbire cikti.regldendir diyorum ama bakalim.
Onceki cildiyecimin verdigi differin'i surdum simdi...

Birde benim yanak bolgelerimde inanilmaz genislikte gozenekler var. Hani gorseniz cukur sanirsiniz annnlatamam.gecen gun isikta inceledim inanilmaz igreti duruyo.bi krem aldim z-pore diye o da hicbi fayda saglamadi.3 kat surdum problemli bölgeye ama bana misin demedi tonikler kullandim gozenek icin yok yok yok.dahada ufagim yani bu yasta boyleyse :(

Aynen bende cok iyi bir cildiyeciye gidicem en kisa zamanda araştırıyorum suan arkadaslarimdan.
Bu ne ya suan cildim igrenc.ufak ufak bir suru kirmizi sivilce.alerji gibide. Cildirmak uzereyim birdenbire cikti.regldendir diyorum ama bakalim.
Onceki cildiyecimin verdigi differin'i surdum simdi...

birden çıktıysa korkma bence:-) ben yıllardır ugraşyrm pek geçici gibi değil

canım kendimden kısa bi örnek vermek istiyorum . doğumumdan sonra yıllarca annem cildimi bebe bakımlarıyla değil gülsuyuyla temizledi. nemlendirici olarak gül kremi. ardından büyüyünce ben kendım bunu devam ettirdim. cildimi sabah ve gece yatmadan önce gülsuyunu pamuğa dökerek temizlerim.19 yaşındayım ve şimdiye kadar tek sivilcem çıkmadı ve cilt tonum düzgün.gülsuyu cok ıyı bı bakım ve temizleyici.düzenli olarak kullandıgında cildindeki izlerden lekelerden kurtulacaksın güven bana ve fondoten vs. ürünlere ihtiyac duymayacaksın.gül sepetleri var onlardan alabılırsın heryerde kolayca bulunabılır. kremi sabunu yağı suyu olarak dolu bu sepetler.nemlendıreceksen de bu nemlendırıcılerı kullanabılırsın.yuzunu o sabunla yıkayabılırsın. bana güven hem cildin düzgünleşecek hem teninin kokusu bile değişecek gergin pürüzsüz ve parlak bi cildin olacak. sonucunu beklıyorum.

fakat mumkunse makyaj yapma . bu arada tüyler için tüy azaltıcı kremler var marka verebılırmıyım bılmıyorum kollarımda uyguladım tüyleri dokmuyor once ınceltip sonra azaltıyor sarılastırıyor. marka vermem uygunsa onuda yazabılırım :)

:34:

Back
X