- Konu Sahibi hasretimsin_x
Bayanlar doktor erdinç ak a burun ameliyatı olucam.ona ameliyat olanlar varmı.memn olan olmayan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım beklentiniz ne yondedir bilmiyorum ama ben cok memnun kaldim kendisindenBayanlar doktor erdinç ak a burun ameliyatı olucam.ona ameliyat olanlar varmı.memn olan olmayan...
hastaneden memnun kaldınısımı.fiyat konusunda yardımcı oluyormu.randevu aldım gidip direk ameliyat günü alicam kafam karışsın istemiyorumben varım beklentiniz ne yondedir bilmiyorum ama ben cok memnun kaldim kendisinden
teşekkür ederim.bende 10 gün içinde istiyorum.erdinç bey beklentinizi karşıladığımı sizin istekleriniz mi yoksa doktor bey yonlendirdimiben 2014te oldum o zaman 2 hastaneden birini secebiliyorduk istersen 1 gece yatabilirsin demisti Erdinc bey ama ben kalmadim evde daha rahat edebilecegimi düşündüğüm icin ben hastaneden de memnun kaldim fiyatta indirim talep etmemistim acikcasi siz sorun isterseniz ben ilk randevu aldim muayene olmak icin o gun bakti tamam dedim gün belirleyelim yaza denk gelmesin diye eylül ayını sectim sonrada ameliyat oldum
soyle soyleyeyim benim nefes problemim de vardi o yuzden onceligim Erdinc bey oldu ilk gorusmeye gittigim zaman kontrol etti sonrasinda kendisi surada soyle sorun var burasinda boyle sıkıntı var falan diye soyluyor nerelere müdahale edecegini soyluyor size de soruyor ozellikle istediginiz birsey var mi diye eger yapmayacagi bisey ise yapmam diyor yani sonrasinda bir suprizle karsilasmiyorsunuz ben anlattiklariyla aklimda nasil canlandirdiysam aynen o sekilde oldu
Bende Erdinç beye ameliyat olucam 5 nisanda randevum var.size örnek foto gosterdimi eski hastalarından ve yaklaşımı nasıl ? Ilgilimi...Merhabalar, bende erdinç beye mayısta ameliyat olacagım evime yakın diye tercih ediyorum sizin önceki ve sonraki resimleri mümkünse görebilir miyim
Bende Erdinç beye ameliyat olucam 5 nisanda randevum var.size örnek foto gosterdimi eski hastalarından ve yaklaşımı nasıl ? Ilgilimi...
sağlık açısından problem yok.bende kemerli burnum düzeltme olacak.siz ameliyat oldunuz mu. memnun kaldinizmi fiyat ne kadar ödediniz.Ben ameliyata muyeneden sonra evdeyken karar verip telefonda gün aldım ameliyat için, beni muayene için biraz bekletmişlerdi ben gerginlik çıkardım biraz iki taraflı bi atışmamız oldu ama genel olarak dinleyen anlamaya çalışan bi tarzı vardı.sizin ne sorununuz vardı acaba burnunuzda
sağlık açısından problem yok.bende kemerli burnum düzeltme olacak.siz ameliyat oldunuz mu. memnun kaldinizmi fiyat ne kadar ödediniz.
resim akşam özelden atarım ,doğal yapıyor zaten kavis vs yapmıyor sana neler yapıcağını anlatıyor herşeyi söylüyor sana ,ben 3,500 milyar verdim,ameliayt sonrası kişiden kişiye değişiyor benim cildim çok hassas olduğu için çok şişti ama erdinç bey bi ilaç verdi bana bi kaç güne söndü şişkinlikler ve burnun yüze oturması en az 6 ay yada 1 yıl kesin diyorlar ,karar senin içine sinmeyen hiçbirşey yapma :)