Acil yardım fikirlerinize ihtiyacım var!!

Senasel

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
8
0
16
Ankara
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var yardım!!!!

İlk olarak yaklaşan bayramınızı kutluyor ailenize nice güzelliklere ulaşmanızı temenni ediyorum.basliktanda anlayacağınız üzere acil olarak değerli görüşlerinize ihtiyacım var kısaca özetlemem gerekirse 4 yıllık evliyim 1 ay sonra 1 yasına girecek olan kızımın dogum gunü beni mutlu edeceği yerde endiselendiriyor çünkü esimin ailesiyle burda sayfalara sığmayacak sayfadan ziyade ne yüreğe ne ahlaka ne de vicdana sığmayacak hemen her konuda fazlasıyla acı çektim gördüm... Fakat ne yazık ki esim son derece ailesinden korkan haksızlığın karşısında durmayan bir kişilik kızımın hatırı için evliliğime devam ediyorum. Sorun şu ki kızımın dogum gunünü evde pasta keserek eşimle tek olarak kutlamak istiyorum fakat esimin Nne ve babası doğumum dahil hamileliğimde
(esimin babasının üzerime yürümesi dogum sancılarım başlayınca annemi ailemi çağırmadan doguma götürmeleri etiğe sığmayan bir dolu tavır ve davranış yüzünden evime çağırıp bu özel anlarımda tonlara eziyet eden insanları yeniden yuzsuzlukleriyle ödüllendirmek istemiyorum) fakat esim açıkça ifade edemiyor ama anladığım babasının ve annesinin tepki vereceği çünkü daha önceki yasanmisliklarimizdzn edindiğimiz tecrübe davete icabet etme hususunda gösterdikleri heyecan ve katılım nedense paylaşma yardımlaşma sevgi saygı gibi kavramlarda vücut bulmuyor. Kendi menfaatleri soz konusu olduğu zaman kendi ailemden hayatta olmayan insanlara kadar hakaret edebilecek kadar haddlerinin aşabilecek insanlar olabiliyorlar.sizce bu doğumunu mevzuunu nasıl organize etmeliyim ne yapmayalım lütfen YARDIM edin

yaşadığın her ne ise şu ufacık anlatımından anladığım kadarıyla bellı kı çok ağır şeyler....ben olsam bu kadara ağır şeyler yaşadığım ınsanları davet edip onların gururunu okşamam bu mutlu gunde. eşimle kutlarım buda onlara kapak olur. bu sizin eserınız der gıbı....

Çok kötü şeyler elbette..

Hamile gelinin üstüne yürüyen bir dede, şimdi mi torununu düşünüyor ? bilemiyorum..

Bence siz eşinizle birlikte kutlayın , bir kaç gün sonra onlarda çok istiyorlarsa minik bi pasta alıp torunlarına parti düzenlesinler kendi evlerinde..

derdinizi ne güzel ifade etmişsiniz..böyle bir kadının ezileceğini düşünmüyorum ben ama ortada çocuk olunca bazen eli-kolu bağlanabiliyor insanın..

bence bir akşam yemeğine çıkın,sonrada orada ufak bir pasta kesip üçünüz başbaşa kutlayın..

hamile gelinin üstüne yürüyen ve anladığım kadarıyla daha başka çirkinlikler de yapan bir ailenin bu özel günde yerleri olamaz bence.

Evet gercekten öyle bu sizin eseriniz der gibi... Çok da iyi ifade ermişsiniz yaşadıklarım inanın oldukça uzun ve trajik kısaca özetleyip sizide yormak istemedim hayat iste

ben olsam inadına davet eder mutlu ve sağlam evliliğimi gözlerine soka sokaa bol bol gülücükler atarakkk kızımın doğum gününü kutlardım asıll kapak budur buarada miniğin yaşını kutlarım rabbim huzurunuzu bozmasın..

Teşekkür ederim ilk olarak... Evet bu özel günde asla yerleri olmamalı fakat en çirkin tavır. Ve davranışlara imza atan bu zatlar haddini bilmek hususunda ne yazık ki yoksunlar.normal insan yaşantısında genel gecer ne kadar kendinizi kendi gözünüze haklı görsenizde karsı tarafla eğer çok kırıcı hadi kırıcı olmayı bırakın yaralamissaniz kendinizi çekmeniz geçtiğini yani utanma duygunuzun az da olsa işlemesi gerektigini düşünürsünüz; iste bu kisilerde bu duygu yok her türlü genel ahlak kuralları dahil olmak üzere çiğnerim ama her yerde olma hakkınızda kendimde görürüm olmazsam yeniden tartışma yaratır huzur vermem siyasetini güdüyorlar. İsim çok zor anlayacağınız karşıma alıp konuşmayı aşacağımız turde edep yokuşunu olunca muhatap olmayayım diyorum seviye düşmesin kendimize olan saygımızı yitirmeyelim diyorum ama bizi adam yerine koymuyor vs... Dolu kelamla karşılaşıyorum kısacası değerli hanımefendiler ne iyiliğe ne kötülüğe gelmeyen insanlarla (insanmızı tartışılır) yasamaya calisiyorum

Değerli tatos evet aslında bir tarafımda bunu söylüyor âma bu sefer tabi hakkımız düşüncesine kapılacak kadar yuzsuzlerde bu zatlar. Bu arada annem ve babam kariyetle gelmek istemiyorlar çünkü onlarda bu seviyesizlikten ziyadesiyle nasiplerini aldılar ve Çok da umursamiyorlar kızıma anneannesi baktığı (esimin ailesi tarafından çok ciddi engellemelere maruz kalmasına karsı) için biz kendimiz kutlarız dediler

davet etme sadece üçünüz birlikte olacağınız şekilde organize et ve mutlaka üstüne basa basa söyle bunu...
yada annene kardeşine fln haber ver onların evinde kutlayın..
sanki ailen sürpriz yapmış gibi....

bir parti veripte çağırmıyor değilsiniz sonuçta bence hiç ayıp olmaz, siz eşinizle çocuğunuzla başbaşa kutlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…