Acil yardım gebelikte kahverengi leke

Kızlar acil yardım 6 haftalık gebeyim çok az bi kahverengi leke geldi kortum düşük tehlikesimi var acabs

Canım bende de hep oluyor çok açık kahverengi lekelenme. Doktora sordum çok normal dedi. Kırmızı kan gelmedikçe problem yok dedi. Ultrasonda baktı, tehlike görmediği için progestan bile vermedi hatta.

Gebeliğimin ilk zamanlarında sanırım 5. Haftada bir kere 1 lira büyüklüğünde geldi. Hemen doktora gittim. Progestan verdi. Bir daha da olmadı. İhmal etmeyin ne olur ne olmaz bir doktora görünün.

Canim oglen randevu aldim dememis mydin gttin mi dr a
Canim doktordan ciktim bakti ve keseYi gördü ama cok asiri kücük kese normal ama dedi, simdi beklemem gerekirmis 5+2 deymisim... hap igne falan vermedi. Agrilarim var... adet sancisi gibi belki adetle bir düser belkide kalir bekleyip görmeniz gerekir dedi kanini sldi bakslm sonuc yarin cikar

Canim doktordan ciktim bakti ve keseYi gördü ama cok asiri kücük kese normal ama dedi, simdi beklemem gerekirmis 5+2 deymisim... hap igne falan vermedi. Agrilarim var... adet sancisi gibi belki adetle bir düser belkide kalir bekleyip görmeniz gerekir dedi kanini sldi bakslm sonuc yarin cikar
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

doktora git kesinlikle çünkü o kahve lekeler bazen kanama alanlarından kaynaklıda olabiliyor en azından öyle birşey ise progestan kullanman gerekir

Aynısı bende oldu az geldiği için doktorum ilaca bile gerek görmedi.dinlenmem gerektiğini söyledi.birdaha olmadı şükür.

Kızlar acil yardım 6 haftalık gebeyim çok az bi kahverengi leke geldi kortum düşük tehlikesimi var acabs

korkma evham yapma ama mutlaka doktoruna git en kısa zamanda keseyi filan kontrol etsin.benim de hemen hemen o haftalarda geldi, bi hafta kadar progestoron kullandım fitil olarak rahme o şekilde daha etkili oluyormuş.

Back
X