Acil yardim. Gebelikte kayisi cekirdegi ?

derya0404

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
27
8
6
37
Merhaba herkese. Yeni katiliyorum araniza. Bu aralar cok panikli ve hassasim. Sizlerin tecrubelerine ve bilgilerinize ihtiyacim var. 6 aylik hamileyim. Arada bir organik olarak gelen tatli kayisi cekirdeklerinden tuketiyordum. İki haftada bir avuc kadar. Fakat nette siyanur icerdiklerini okudum. Acibademde iceriyormus ve zehirliyormus. Ben acibadem yemedim. Bende zehirlenme gibi bir durum olmadi ama. Bebegime zarar vermekten korkuyorum. Doktor ultrasonda belli olmayacagini soyledi. Zehirlensen once sen zehirlendirdin dedi. Hamileligi sirasinda kayisi cekirdegi yiyen ve saglikli dogum yapan annelerdenguzel seylere duymaya ihtiyacim var. Kafamdan bir turlu atamiyorum. Cok stres yaptim.

Nette siyanur icerdigi yaziyor. Ben de yemis bulundum bebege gecer mi diye endise ediyorum. Ben tatli kayisi cekirdegi tedim ama hamilelik endisesi sanirim

Yok olmadi. Saglikli bi bebisim var cok sukur. Siz de bundan sonra yemeyin. Ozellikle aci bademler sikintiliymis sanirim cok.

Merhaba 5 haftalık hamileyim, öğreneli henüz 4 gün oldu, bundan önce de bugüne kadar da kayısı çekirdeği neredeyse hergün biraz yedim badem ve cevizin yanında ve yeni öğrendim zararlı olduğunu, sizler sonrasında bir sorun yaşadınız mı çok korkuyorum yardımcı olabilir misiniz

Tovbeler olsun ya Rabbim 😱
Normal badem alıp yiyordum hep eşim de doğal diye kayısı bademi almış bir gün eve gelirken.
Küçük bir kase yedim 3hafta onceydi sonra tadı hoş gelmedi hic yemedim ama zararlı olabileceğini hic düşünmemiştim. 🙄

Merhaba herkese. Yeni katiliyorum araniza. Bu aralar cok panikli ve hassasim. Sizlerin tecrubelerine ve bilgilerinize ihtiyacim var. 6 aylik hamileyim. Arada bir organik olarak gelen tatli kayisi cekirdeklerinden tuketiyordum. İki haftada bir avuc kadar. Fakat nette siyanur icerdiklerini okudum. Acibademde iceriyormus ve zehirliyormus. Ben acibadem yemedim. Bende zehirlenme gibi bir durum olmadi ama. Bebegime zarar vermekten korkuyorum. Doktor ultrasonda belli olmayacagini soyledi. Zehirlensen once sen zehirlendirdin dedi. Hamileligi sirasinda kayisi cekirdegi yiyen ve saglikli dogum yapan annelerdenguzel seylere duymaya ihtiyacim var. Kafamdan bir turlu atamiyorum. Cok stres yaptim.
Saçmalamayın o dediğiniz elma çekirdeği. Kayısı değil. Elma çekirdeğini fazla tüketirseniz siyanür etkisi olduğundan ölüme yol açar ama kayısı çekirdeği acısız ve ilaçsız ise sorun olmaz. Bununla ilgili bir makale bile yok kulaktan duyma söze inanmayın.

Tovbeler olsun ya Rabbim 😱
Normal badem alıp yiyordum hep eşim de doğal diye kayısı bademi almış bir gün eve gelirken.
Küçük bir kase yedim 3hafta onceydi sonra tadı hoş gelmedi hic yemedim ama zararlı olabileceğini hic düşünmemiştim. 🙄
Merhaba bir sıkıntı yaşadınizmi?

Back
X