• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım gebemiyim

sayisal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
3
4
36
İstanbul
Selam benim adetime 2gün var normalde adetime 1hafta kala falan göğüslerim şişer ağrım falan olur ama hiç bir belirti yok acaba hamilemiyim 1yıldır deniyoruz nolur bi fikir verin çatlicam düşünmekten

Allah gönlüne göre versin. Erken gebelik testlerinden alıp yapabilirsin.

Insallah canim hayirlisyla hamilesindir... ama kendini cok kaptirma.. olmazsa sonu yıkılış hüsran oluyor... iki yıldır istiyorum ne belirtiler ne adet gecikmeleri ooooo.... anlatamam o yuzden hemen test yap .. kafan rahat olsun insallah bekledigin sonucu görürsün...

Bahsettiğim şekilde bi belirti duymadım. Erken gebelik testi al yda iki gün bekle. Bende normal testte de 3 gün önceden çıkmıştı. Salgılanan hormon miktarıyla alakalı birşey. Yalnız bu kadar stresli ve gergin olursanız zor biraz

benim adet öncesi gibi olduğu için belirtilere inanmıyorum ben .. test yap rahat et

Belirtiler yanılttı.Ben belirtilerek göre 2 sene boyunca her ay hamileydim.Beklemedigim ayda hamile kaldım üstelik 3 hamileligimde.Insallah sen hamilesindir .Bilirim bebek isteği kalbine dustumu beklemek çok zor.

bende de normalde adet zamanından önce bel ağrısı göğüs ağrısı sürekli yeme durumu vb. belirtiler olur ama geçen ay hiçbir belirti yaşamadım çok normaldim üstelik yumurta takibi yaptırdım ilaç kullandım ve ovulasyon testiyle tam yumurtladığım günü buldum kesin oldu diye düşünürken 2 gün gecikmeyle adet oldum :( o yüzden belirtilere çok takılıp stres yapma bende 2 senedir deniyorum inşallah hayırlı zamanda olur...

Back
X