acil yardım , hamile bayanlar ?

xiexie

Bin Şükür Rabbime..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
1.779
2.711
133
çok acemiyim ilk çocuğum olucak allahın izniyle . Çin'de yaşıyorum burda türkiyedeki ilaçlardan yok malesef. çin ilacı da kullanmak istemiyorum. sorum şu; hamileliğin ilk haftalarından 5.aya kadar sırasıyla ne gibi ilaçlar kullanılıyor ? herkese aynı ilaçlar mı veriliyo yoksa hamileden hamileye değişiyor mu ?

folikasit veriliyor. o da ilaç değil zaten. takviye edici gıda. her hamile kullanıyor. zai jian :)

folikasit veriliyor. o da ilaç değil zaten. takviye edici gıda. her hamile kullanıyor. zai jian :)
cevap verdiğin için teşekkür ederim canm :) ben hamile kalmadan önce türkiyeden folic asit olarak folbiol getrdm hamile kalmadan 3-4 ay önce içmeye başladım şuan hamileym folbiola devam ediyorm. bi zararı var mıdır yoksa başka folic asit mi kullanmam lazm :)

valla onu bilmiyorumki, kullanan biri cevaplasın. doktor bana Folic-1 verdi. 3 aylık doz bu kullandığım.

Ilk basta folik asit, vitamin,kansızlık varsa kan ilacı benim bildigim bu bende 8 haftalik hamileyim suan folik asit ve vitamin hapi iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…