ACİL YARDIM HAMİLE MİYİM? Beta 1385.9

byt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
42
7
1
33
Arkadaşlar merhaba. Mart ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Bugün evde test yaptım hiç beklemeden saniyesinde 2 çizgi çıktı hastanede kan testine baktırdım. 1385.9 çıktı. Doktorumu aradım çok güzel pazartesi kontrole gel dedi ama korkuyorum ilk kimyasaldan sonra

Adetiniz kaç gün geçti hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder :)

1385 deger gayet guzel bir deger kimyasal olmaz bu degerde zaten pazartesi muhtemelen keseyi gorursunuz:)
İnşallah öyle olur kimyasal geçirdikten sonra korkuyorum gene bir şey çıkmasından onda değerim zaten 17diydi sonra 24 oldu daha da yükselmemişti

İnşallah öyle olur kimyasal geçirdikten sonra korkuyorum gene bir şey çıkmasından onda değerim zaten 17diydi sonra 24 oldu daha da yükselmemişti
Kimyasalin ardindan gebelik cabuk oluyormus sanirim vucudhn kendini hazirlama evresi o... rahat ol stres bebege zarar verir...

Benim doktorum idrarda cift cizgiyi gormeyi bile saglikli gebelik kabul ediyor... aksi karsimiza cikmadigi surece her dollenme sagliklidir diyor... sende oyle dusun eskileri unut...

Doktorumu arayıp söylediğimde sonucu o da çok güzel dedi umarım böyle gider pazartesi kontrole çağırdı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…