Acil yardım hamile miyim

Merhaba. Sevgilimle sadece sürtünerek ilişki yaşadık. Ben zevk suyunun değdiğini düşünmüyorum. Ama o gün yumurtalama donemindeymişim. Reglim de 9 gün gecikti. Aşırı stresli bir ay yaşadım. Gecikmenin strese bağlı olduğunu düşünüyorum. İhtimal vermiyorum ama sizce hamile miyim?

Ben de üç gündür sürtünme konusu görmemiştim 😅

Neyse, çok zor ihtimal. İçinizi bu kadar kemiriyorsa test yapın.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi aşırı stresli bir dönemden geçiyorum. direkt bir doktorla görüşmek daha mantıklı diye düşünüyordum. Eğer test yapsam doğru sonuç şuan çıkar mı?

Merhaba. Sevgilimle sadece sürtünerek ilişki yaşadık. Ben zevk suyunun değdiğini düşünmüyorum. Ama o gün yumurtalama donemindeymişim. Reglim de 9 gün gecikti. Aşırı stresli bir ay yaşadım. Gecikmenin strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Hatta iki gündür çok fazla karın ağrısı yaşıyorum. İhtimal vermiyorum ama sizce hamile miyim?
Test yapın çıkar biz nerden bilelim hamile misiniz 🤷🏻‍♀️

Merhaba. Sevgilimle sadece sürtünerek ilişki yaşadık. Ben zevk suyunun değdiğini düşünmüyorum. Ama o gün yumurtalama donemindeymişim. Reglim de 9 gün gecikti. Aşırı stresli bir ay yaşadım. Gecikmenin strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Hatta iki gündür çok fazla karın ağrısı yaşıyorum. İhtimal vermiyorum ama sizce hamile miyim?
Sürtünerek ilişki yaşadım hamile olabilir miyim konularını açmayın artık ya 🙄
Burda insanlar gerçek Bi ilişki yaşayıp hamile kalamıyorlar o kadar kolay hamile kalınsaydı şuan herkes hamileydi 😂😂
Bu arada hamile değilsin tereddütün varsa ya kan testi yaptır ya da gebelik testi yap

9 gün gecikmeyle eğer gebelik varsa çıkar. Bir test yapın ama hamile değilsiniz. Sonucu gördükten sonra regl olursunuz zaten

hamile kalmak o kadar kolay değil

Teşekkür ederim. Dediğim gibi aşırı stresli bir dönemden geçiyorum. direkt bir doktorla görüşmek daha mantıklı diye düşünüyordum. Eğer test yapsam doğru sonuç şuan çıkar mı?
Test bozuk değilse ve doğru kullanırsanız çıkar.

Çok düşük bir ihtimalde olsa bir tanıdığımın başına gelmiş olay . Şu an apar topar evlendiler bu yüzden reglin 9 gün geçtiyse hemen test yap doğru sonucu verir sana

Çok düşük bir ihtimalde olsa bir tanıdığımın başına gelmiş olay . Şu an apar topar evlendiler bu yüzden reglin 9 gün geçtiyse hemen test yap doğru sonucu verir sana
Kan testi verdim en kesin sonuç için. Yoksa içim içimi yerdi. Umarım sonuç bekledigim gibi çıkar.

Şükür anı yaşıyoruz.

Eklentiler

• 1000046728.webp
    1000046728.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 95
Back
X