acil yardım ! hamilelikte kahverengi akıntısı olan var mı

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
6 haftalık hamileyim bugun kahverengı renkte bır akıntım olmuş.tekrar baktım devam etmedı gelmedi .ama ben yınede korktum .oyle çok da değil .ara ara bakıyorum yok bişey... szce kötü bır durum olabılır mı . bunu yasayan var mı

Canim benimde ilkinde olmustu doktor progestan dusuk hapi verdi hemn doktara git hic aksatma ben sonra dusurdum simdi 2. Hamileligim 9. Haftam cok sukur iyi sayilir ama bence hemen doktora git yerlesme kanamasida olabilur
ama hemen bitti.yani bir kez olmuş . hem yerleşme kanaması için çok geç değil mi. ben 6 haftalığım kese de göründü

ama hemen bitti.yani bir kez olmuş . hem yerleşme kanaması için çok geç değil mi. ben 6 haftalığım kese de göründü
Gec degil kese yeni olusur bu haftalarda sira bebiste ben 7 haftalikken gittim yerlesme kanamasidir demisti bana sen icini ferah tut kirmizi parlak kanaman vaya akintin yoksa sorun yapma ben biraz pimpirikliyim hemen doktora gidiyorum kahverengi akintin d3vam etmezse sorun yoktur allahin izniyle

benım ıkk hamılılegımde olmustu ama dr hıc korkma bebek yerlesıyordur dedı dınleneyımmı dedım hıc gerek yok ıyı tutunmus galan demıstı yurt dısındaydım sukur oylede oldu ama benım acık kırmızı kan gelıyordu her yorulsugumda oyleydu porgestan kulan ama bır keresen bıse olmaz

Dr.a gorunmeslisin cnm. Mutlaka. Her kanama ya da lekelenme kotu birseyin habercisi olmasa da önlem almakta fayda vardir.

Cok zor isler benimde 3. Gebeligim ilki dustu 2. Si kimyasal gebelikti simdi hersey yolunda cok sukur 9. Haftam dayım mide bulantim v e belirtilerim geçiyor gibi korkuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun

arkadaşlar dün gittim dr a hastaneye yatırdı tedbir amaçlı.iğne vyrdular eve az once geldım... dun akşam ultrasondan baktım kalp atışını gördük daha 5+5 olduğundan net duyamadık ama görünüyordu kalp atışı . 5 gun boyunca ığne vurul dedı.ığne zarar vermez demı bebeğe

benım ıkk hamılılegımde olmustu ama dr hıc korkma bebek yerlesıyordur dedı dınleneyımmı dedım hıc gerek yok ıyı tutunmus galan demıstı yurt dısındaydım sukur oylede oldu ama benım acık kırmızı kan gelıyordu her yorulsugumda oyleydu porgestan kulan ama bır keresen bıse olmaz
dun gece ve bu sabah vurdular progestan . 5 gun boyunca vurul dedı bana .n-bır zararı olmaz demı

Tabiki olmaz asıl vurulmazsan tehlikeli olabilir.benim ilk dusugumde sadece kahverengi lekeydi.bir gün sonra aciklasti sonra kanamam sonra dusuk.Allah korusun ciddiye al bu lekeleri dinlen igneni varsa ilacını al.Allahin izniyle biseyy olmaz insallh.yoruccu işler yapma sadece dinlen

Tabiki olmaz asıl vurulmazsan tehlikeli olabilir.benim ilk dusugumde sadece kahverengi lekeydi.bir gün sonra aciklasti sonra kanamam sonra dusuk.Allah korusun ciddiye al bu lekeleri dinlen igneni varsa ilacını al.Allahin izniyle biseyy olmaz insallh.yoruccu işler yapma sadece dinlen
pekı sen ilk gun kahverengı leketı görünce dr a gıdıp iğne vurulmadınmı

Sevindim canim allahin izniyle bisey olmaz igne daha etkiliymis doktor banada vurmuştu ilk dusugumde ertesi gun dustu ama benim is isten gecmisti daha 5 haftalikken kalp atisini azda olsa almissin bu iyi bisey bende kontrol gunumu sabirsizlikla bekliyorum insallah bebisim iyidir dua edelim birbirimize inslalah..

Sevindim canim allahin izniyle bisey olmaz igne daha etkiliymis doktor banada vurmuştu ilk dusugumde ertesi gun dustu ama benim is isten gecmisti daha 5 haftalikken kalp atisini azda olsa almissin bu iyi bisey bende kontrol gunumu sabirsizlikla bekliyorum insallah bebisim iyidir dua edelim birbirimize inslalah..
düştüğünü nasıl anladın canım kan yada parça mı geliyor düşük bu şekılde mı anlaşılıyor

cnm sen neden iğne vuruldun pekı kahverengı mı yoksa kırmızı akıntı mı geldi

Canım çok onemsemedm bişey olmaz diye .ertesi gün gittigmde geç kalmıştm
aladım canm çok uzüldüm çok gec mış olsun . .. bana 5 gun vurul dedı sence 5 gun vurulmalımıyım çok dğeilmi 5 gun.bu kezde ıgne bişey yapar dıye korkuyorum ..(Allahım ne zormuş bu işler :(( )

aladım canm çok uzüldüm çok gec mış olsun . .. bana 5 gun vurul dedı sence 5 gun vurulmalımıyım çok dğeilmi 5 gun.bu kezde ıgne bişey yapar dıye korkuyorum ..(Allahım ne zormuş bu işler :(( )
Saol canm ondan sonra bir oğlum oldu şükürler olsun .
Dr unu dinle o iğnenin hapını hamilelwr aliyo arastr istersen bi zarari yok diye biliyorum.ben aşılama yaptrdm geçen hafta progestan 100 luk aliyrum günde 2 defa .

Saol canm ondan sonra bir oğlum oldu şükürler olsun .
Dr unu dinle o iğnenin hapını hamilelwr aliyo arastr istersen bi zarari yok diye biliyorum.ben aşılama yaptrdm geçen hafta progestan 100 luk aliyrum günde 2 defa .
ben anlamdm cnm asılama bebek olsun diye değl mi. senın oğlun olmuş needen progestan kullanıyorsun. 2.hamıleliğin mi şu an hamıle mısın cnm anlamadım ben

Back
X