ACİL YARDIM,HAMİLYM ve X RAY CİHAZINDAN GEÇEN BAVULUN İÇİNDEKİ YİYECEKLERDEN YEDM

Fatbottomedgirl

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
543
19
318
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum.

Sakin ol kusmaya calistikca kendine daha da zarar verdiginin farkinda degil.misin kocana neden dusman oluyosun ki bilerek mi yapti.bbisi olmas o kadardan abartmissin

Sakin ol kusmaya calistikca kendine daha da zarar verdiginin farkinda degil.misin kocana neden dusman oluyosun ki bilerek mi yapti.bbisi olmas o kadardan abartmissin

çokkk avartmıssız sen yedığın her yyeceğın sağlıklı oldguna mı ınanıyorsun yada etrefaındakı herseyın zarasız evındekı televızyondan kullandıgın telefona bılgısayara kadar radyosyon alıyorsun bu kadar abartmayın hamılellıgı

Arkadaşım korkacak bişey yok merak etme. Ayrıca neden bu olayı bu kadar abartıyorsun ki, sakınılan göze çöp batar derler, biraz oluruna bırak gebeliğinin tadını çıkarmaya bak ...

Back
X