Acil yardım hanımlar

Kızlar yarın sabah boşanıyorum Allah'ın izniyle darısı benim gibi olanların başına bugün gittik dilekçeyi verdik yarın sabahda mahkeme var anlaşmalı olduğu için hemen bitecek. Yorumlariniz ve yanımda olduğunuz için çok teşekkürler..
kocanın yanına gittinmi yani

Sanırım tekrar konuşup kararımda emin olup olmadığimi soracak. Çalışanları karşısında küçük düşmek istemiyormus sonra her yerde anlatır dururlar karısı kaçtı gitti diye diyor gelmezsen beni zor durumda bırakırsın gel söz veriyorum birlikte gidip bir hafta içinde bosaniriz ama gelmezsen sana hakkımı helal etmem diyor
Hala kendini düşünüyor

Aly ben seni hatırladım ilişki karşılığında bişeyler alıyordu kocan evden çıkarmıyordu, komşular gelmesin diye raptiye atmıştı merdivenlere , bak beni dikkatle oku şimdi son 6 ay ikametgah nerdeyse boşanma icin oraya başvurulur fakat sen artık orda yaşamıyorsun ve gitmek zorunda değilsin ordan bi avukat numarası bul telefonda anlat eşini yanına çağırıp anlatsın senin kararlılığını ve protokol yazsin mahkemeye o başvursun, sonra mahkeme günü geldiğinde sen bulunduğun yerdeki adliyeden görüntülü konuşma ile katil davaya , vekalet ücreti ve protokol ücreti ödersin sadece ama avukat anlaşmalı boşanmaya ikna ederse.
Ayrıca evden kaçmakta haklısın , bişey merak ettim ailenin yanına giderken sucuklari naptın keşke tuvalete atıp tikasaydin.

Sanırım tekrar konuşup kararımda emin olup olmadığimi soracak. Çalışanları karşısında küçük düşmek istemiyormus sonra her yerde anlatır dururlar karısı kaçtı gitti diye diyor gelmezsen beni zor durumda bırakırsın gel söz veriyorum birlikte gidip bir hafta içinde bosaniriz ama gelmezsen sana hakkımı helal etmem diyor
Pislik ya senin hakkın helalmiymiski ona.sakın vicdan yapma

Ben ilk evliliğimde boşandığımda dedikodu çok olmuştu eski eşim beni rahatsız ediyordu benimle evlenerek beni bunlardan kurtarmış böyle düşünüyor
S.trsin gitsin psikopat adam canım nolur gitme bak gitmeden de bosanabilirsin sakın ama sakın

Bence de gitme ya da tek gitme. Ayrıca küçük düşerse de düşsün

Ben tarihe bakmadan cilginlar gibi yazmışım ,hayırlı uğurlu olsun.
Olsun canım vakit ayırıp yazmışsın Allah razı olsun boşandım çok şükür Allah'ım biranda yolumu açtı çok dua etmiştim yanımda ondan başka hiç kimse yoktu tek basimaydim şunu anladım ki Allah gönülden edilen hiçbir duayı geri döndürmez.Allahim sizinde yolunuzu hep açık etsin çok şükür ki boşandım

Aly ben seni hatırladım ilişki karşılığında bişeyler alıyordu kocan evden çıkarmıyordu, komşular gelmesin diye raptiye atmıştı merdivenlere , bak beni dikkatle oku şimdi son 6 ay ikametgah nerdeyse boşanma icin oraya başvurulur fakat sen artık orda yaşamıyorsun ve gitmek zorunda değilsin ordan bi avukat numarası bul telefonda anlat eşini yanına çağırıp anlatsın senin kararlılığını ve protokol yazsin mahkemeye o başvursun, sonra mahkeme günü geldiğinde sen bulunduğun yerdeki adliyeden görüntülü konuşma ile katil davaya , vekalet ücreti ve protokol ücreti ödersin sadece ama avukat anlaşmalı boşanmaya ikna ederse.
Ayrıca evden kaçmakta haklısın , bişey merak ettim ailenin yanına giderken sucuklari naptın keşke tuvalete atıp tikasaydin.
Bosanacagim zaman diyor ki tabiki ben senin ihtiyaclarini karşılamak zorundaydim o benimle birlikte olasın diye söylenmis birseydi

Back
X