ACİL YARDIM Kabızlık ve vaginal kanama

Feyzen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
487
169
123
Kızlar acil yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vae
11+2 deyim bu 2.kez geliyor başıma, afedersiniz sürekli kabız halindeyim wc,de zorlandım vaginadan kan geldi... daha öncede olmuştu hemen acile gitmiştim evle hastane arası 15_20 dk ve hastaneye videne kdr kanama kesilmişti.... , doktor vaginadan kan gelir sonuçta kan tutan sünger gibi demişti ama bu kez evde yalnızım ve eşim gelene kadar ne yapacağımı bilemedim size sormak istedim. şimdide 5 dk da kanama kesildi
BÖyle birşey yaşayan varmı? ne olur içimi rahatlatın.

OLdukça zor bir gebelik geçiriyorum lekeli ve telaşlı... bunuda kaybetmek istemiyorum

Bende olmadı ama kabız olduğun için olmuştur ayva ananas nar armut ye bunlar rahatlatır seni

kayısı ye kuru kayısı üzerine su iç.. sabah aç karnına zeytin yağı içebilirsin o da rahat tuvalete çıkmayı sağlıyor ama lütfen ıkınma ıkınırsan elbetteki kanaman olur

Yanlis anlamada nasil anlatim zorlama kendini yani sey ikinma anlaminda sakin ve sakin ikinma sabah ac karnina 4 5 tane kuru kayisi ye bk iyi gelicek kayisi suyu ic sık sık

yaa kafayı oynatacagım ne kadar olumsuz sey varsa basıma geliyor.. genellikle kabızlık gebelerde sık oluyor ancak vaginal kanama duymadım çok korkuyorum

Canım kendi kendine öyle söyleme o zaman döner dolaşır negatifler bulur seni pozitif ol kanaman çok olmadığı sürece sıkıntı yok bol bol dinlen tuvalette ikinma dediklerimiz ye bol bol geçer bol su içmeye çalış birde

Ben dogal yollarla hicbir sekilde rahatlayamadim, hamileligim boyunca tuvalet ustunde aglamaktan helak oldum. Bir sure lavman kullandim ama doktorum duphalac ve osmolak diye iki surup verdi ve bu suruplarin emilimi olmadigi icin hamilelikte kullanimi guvenilir ilac grubunda. Duphalac midemi bulandirdigi icin osmolak kullaniyorum ben ve sabah ogle aksam birer yemek kasigi içiyorum. Gerci 2.kasiktan sonra 3.ye gerek kalmiyor. En guzel yani bagirsaktaki tum gaytayi yumusatiyor lavman gibi degil. Tavsiye ederim;)

gunde 3 lt su içerim yıllardır... sık sık ayva ekşi elma yiyorum. çok kanama olmuyor 5-10dk içinde tamamen kesiliyor ama neden oluyor, isyan etmek istemiyorum ama artık sinirim bozuluyor , haftada bir birşey oluyor ve ben acildeyim. artık sinirim bozuluyor, bebekte etkileniyor. napsın yavrum dayanmaya çalışıyor bu haftaya gelene kdr ne çekti:(

Kabiz olmamaya dikkat edin ...kuru kayisi hosaf ...bol bol su...tek tur beslenme canim...zordur gercekten...rabbim sifa versin

Ben dogal yollarla hicbir sekilde rahatlayamadim, hamileligim boyunca tuvalet ustunde aglamaktan helak oldum. Bir sure lavman kullandim ama doktorum duphalac ve osmolak diye iki surup verdi ve bu suruplarin emilimi olmadigi icin hamilelikte kullanimi guvenilir ilac grubunda. Duphalac midemi bulandirdigi icin osmolak kullaniyorum ben ve sabah ogle aksam birer yemek kasigi içiyorum. Gerci 2.kasiktan sonra 3.ye gerek kalmiyor. En guzel yani bagirsaktaki tum gaytayi yumusatiyor lavman gibi degil. Tavsiye ederim:KK66:

peki sende hiç bu şekilde kanama olmuşmuydu, kusura bakma özel olabilir ama içimirahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var

p

gunde 3 lt su içerim yıllardır... sık sık ayva ekşi elma yiyorum. çok kanama olmuyor 5-10dk içinde tamamen kesiliyor ama neden oluyor, isyan etmek istemiyorum ama artık sinirim bozuluyor , haftada bir birşey oluyor ve ben acildeyim. artık sinirim bozuluyor, bebekte etkileniyor. napsın yavrum dayanmaya çalışıyor bu haftaya gelene kdr ne çekti:KK43:
Tuvalete ciktiginixda mi sadece oluyor.hemoroid var mi..genel cerraha gorundunuz mu ...kabiz bolumune hangi doktor bakiyor gidin canim....

Kanama durmuş olsa da gidip muayene olun derim. En azından ultrasonda bebeğin sağlıklı olduğunu görürseniz içiniz rahatlar.

peki sende hiç bu şekilde kanama olmuşmuydu, kusura bakma özel olabilir ama içimirahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var

p
Kanamam olmadi ama ikinmaktan kustugum oldu. Yani ikinma yuzunden olsa bende de kesin kanama olurdu. Doktorun icini rahatlatmiyorsa baska bir doktora git.
Kanamasi olup saglikli hamilelik geciren cok arkadasim var. Uzan, bol bol dinlen, is yapma kesinlikle.
Moralini bozma kanama dışında hamilelik surecinde yaşamadığım sey kalmadı. Benim de psikolojim cok cok bozuldu bu surecte ama bak simdi birkac haftam kaldı ve suan Allaha sukur cok rahatim.

Tuvalete ciktiginixda mi sadece oluyor.hemoroid var mi..genel cerraha gorundunuz mu ...kabiz bolumune hangi doktor bakiyor gidin canim....

hemoroid değil' kanama vaginadan geliyor sadece 2 kez olldu.. ikisinde de çok zorlandım... baska zaman olmadı böyle

Kanama durmuş olsa da gidip muayene olun derim. En azından ultrasonda bebeğin sağlıklı olduğunu görürseniz içiniz rahatlar.[/QUOTE

gideceğimde eşimi bekliyorum birde yollarda ayakta kalmayayım dedim.. aksi gibi bugünde yarım gün resmi tatil.. allahtan bende eve geldimde kaldırdım ayaklarımı yatıyorm... eşim gelsin acil macil birşey bulacağım artık. kalbim sıkıştı korkudan yemin ederim :

Kanamam olmadi ama ikinmaktan kustugum oldu. Yani ikinma yuzunden olsa bende de kesin kanama olurdu. Doktorun icini rahatlatmiyorsa baska bir doktora git.
Kanamasi olup saglikli hamilelik geciren cok arkadasim var. Uzan, bol bol dinlen, is yapma kesinlikle.
Moralini bozma kanama dışında hamilelik surecinde yaşamadığım sey kalmadı. Benim de psikolojim cok cok bozuldu bu surecte ama bak simdi birkac haftam kaldı ve suan Allaha sukur cok rahatim.

böyle hikayeler duyunca çok seviniyorum umutlanıyorm. rabbim saglıkla kavustursum sizi. amin.

böyle hikayeler duyunca çok seviniyorum umutlanıyorm. rabbim saglıkla kavustursum sizi. amin.
Cok tesekkurler. Allah hepimize saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.
Umudunu yitirmeye yaklastigin anda sessiz bir odaya gec uzan karnini oksa ve bebeginle konuş cok iyi geliyor gercekten. Ben hep oyle yaparak moral buldum. 3 ay boyunca kafami kaldıramadım. Kendimi umutsuz hastaliga kapılmış gibi hissediyordum. Surekli mide bulantisi surekli kusma kolumda serum şişesiyle dolaştım bir sure, kollarimda igne girecek yer kalmamisti.
Haline dua et beterin beteri var ;)

dr.u aradım bebegin saglikli sıkıntı oldugunu dusunmuyorum dinlen pazartesi görüşelim dedi...2dr.um var ikiside bunu söyledi...tatil olması çok kötü oldu çok :(

Ikınmadan olmuştur canımm korkma bir şey olsa sancı yapar kötüyü çağırma Allah'ın izniyle

Kanama olabilir hatta bir arkadaşım uzerine 2 kez adet bile olmuştu anlamamis hamile olduğunu 2 ay.kanama cok problem degil önemli olan parca gelmemesi

Back
X