Acil yardım!!! Kadına kocasının kendisini aldattığını söylemeli miyim???

Sema1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
7
0
86
Ankara
Arkadaşlar, iş yerinde bir adam var, 35 yaşında aşağı yukarı... 5 yıllık evli ve karısını sürekli aldatıyor. Ben kadınla hiç tanışmadım ama araştırma görevlisiymiş. Adam karısının arkadaşlarıyla bile yatıp sonra ailecek evinde ağırlayabiliyor. Şöyle düşünün, kocanız kız arkadaşınızla sevişiyor ve sonrasında yattığı kız arkadaşınızla kocası size oturmaya geliyorlar..!!
Bu durum o kadar doğal geliyor ki adama, sanki hayatın bir rutini, bir parçası... Ben gıcık oluyorum bütün bunlara.. benim kocam böyle şeyler yapsa mutlaka bilmek isterdim!!
Arkadaşlar, ne yapmalıyım sizce? Kadınla bir şekilde irtibata geçip ya telefonla ya da mailini bulup maille anlatmalı mıyım olanı biteni? Yoksa öyle sürsün gitsin mi? Muhakkak bana ne, beni ilgilendiren bir durum değil ama.. o adama da güzel bir ders vermek lazım.. bilip de sesimizi çıkarmazsak erkeklere pirim vermiş oluyoruz bence.. kadınlar birlik olmalıyız... Offf kızlar... Ne yapmalı? Akıl verin yalvarıyorum...

karışmaaa cnm suçlu sen olursun iş yerindemişsinde işinde olma inanların özel hayatına girmkele işinden olursun karşındaki kadını bilemezsinkii
mantıklımı yoksa benim kocam yapmaz diyenlerdenmi allah korusun bide seni suçlu çıkarır
zaten allah her şekilde o adamı ters düz eder karısının görmesini sağlarr...

Karısının hissedip konduramadığını düşünüyorum....kimsenin hayatını altüst etmeni tavsiye etmem...suçunun cezasını elbet bir gün verecek...bari bu dünyada kadıncağız çocukları mağdur olmasınlar....bazen insanlar herşeyi bilmek istemezler.

bence söylemelisin ama kendini tanıtmadan telefon et yazık değilmi kadıncağıza ben olsam kesinlikle bilmek isterdim.kocası tarafından aldatılan,herkesin acıyarak baktığı bi kadın olmak çok onur kırıcı.ben söylemen taraftarıyım.

sizin yerinizde olsam ankesörlü bir telefondan kadını uyaran bir telefon görüşmesi yapardım en azından kadının ruhu duymuyorsa baazı eyler dank eder kafasına daha temkinli yaklaşır kocasına ya da aynen devam eder umrunda olmaz...yani siz uyarıcı bir görüşme yapın isim vermeden kadın ister kaale alsın ister almasın...

bende olsam söylerdim. tabikide senin olduğunu bilmeyecek bi kulübeden yada ne bilim senin olduğunu eşifre etmeyecek bi şekilde kadının kulağına su kaçırmak lazım.

eğer bu olayı söylemesezsen birgün senin kocanda allah korusun aynı şeyi yapsa ve sana hiçkimse birşey söylemese bildikleri halde nasıl üzülürdün onu düşün

kadını aptal yerine koymasına izin verme, bu yanlışlığa göz yumma kulak tıkama LÜTFEN

bence hic bulasma,kabak senin basina patlar,,,
ki 5 senedir kadinda,biliyodur bence yada hissediyodur,,,birak ugrasma,,,bosuna demiyolar kari kocanin arasina girilmez diye....

hayatta karar veremeyeceğim tek şey bu sanırım benimde. söylesen olmaz sussan gönül razı değil.. allah kolaylık versin..

Siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz,anlayamadım doğrusu...
gözünüzle görmediğiniz birşey için bu kadar net konuşmamalısınız bence,
ayrıca bu konu o aileyi ilgilendirir,
bence siz, bu tip konularadan uzak durun...
sevgiler...

ilginç bir durum gerçekten
diyelim ki kadına bir şekilde ulaştınız aradınız ve eşiniz sizi aldatıyor dediniz
demekle iş çözülür mü sanıyorsunuz
şahsen bana biri böyle bir şey söylese kanıt isterdim ne bileyim beni kandırmadığını
elinizde kanıtta olmadığına göre
yada kanıt toplamak için adamın peşinde hafiyelik yapmayacağınıza göre
size düşen bu olaya hiç bulaşmamak bir başkasının özel hayatına karışma hakkına sahip değilsiniz çünkü
ayrıca hiç bir gerçek sonsuza kadar saklı kalmaz bir gün ortaya çıkar merak etmeyin

ben hiç bir kadın tanımıyorum ki 5 yıldan beri kocası aldatsın ve kadın hiç hissetmesin tabikide hissediyodur ama belkide bilerek harekete geçmiyodur eşinin arkadaşlarıyla yattığını bildiğinize göre bu konudada bilginiz olması lazım hiç mi bu konuda bir olay yaşamammışlar..
boşuna dememişler iiyi olur allahtan kötü olur senden bilirler bencede bulaşma evet belki bende şahit olsam benimde içim çimi yerdi ama sölemezdim o onların bileceği bi iştir kadın sonuçta cahil değil muhakkak hissetmiştir...

ya bi diorum karışma sana patlıcak die ama o kadınada üsülüorum salak yerine konuluo resmen ya bilmek hakkı ama sen suçlu olucaksın sonucunda yani kendini tanıtmadan sadece uyrı amaçlı 1 tel.görüşmesi yapabilirsin heralde

Cok kritik bir durum...
Kadina anonim sekilde duyuru yapmak...yada hep susmak...
aldatilirsam bilmek isterim. kesinlikle kim olursa olsun, ogrenmek isterim...ama diger yandan da...dusununce bir kadinin hayati alt ust olacak
ya kadin herseyi biliyorda susuyorsa ?
off...yinede karisma bence...

canım sakın böyle bişey yapma.belki karısı biliyodur ama gerçeklerle yüzleşmek istemiyodur.adamın yaptığı iğrenç bişey.hiç böylesini duymadım.ama sen araya girme

Öncelikle siz bu kadar detayı nerden biliyorsunuz, buna şaşırdım doğrusu...
Söyleyip söylemem konusuna gelince sizin adamın eşini tanıyor olmanız gerekiyor böyle bişeyi söylemeni ziçin. Kimi kadınlar aldatılmalarına rağmen eşlerinden boşanmıyor. eğer onlardansa söylememeniz daha doğru olur, durduk yere üzmenin manası olmaz, kimi kadınlarda altatılma durumunda ayrılmayı tercih ediyor eğer bu kadınlardansa söylemek lazım kanımca. ama siz eşini tanımadığınız için yorum yapamayacağım.
Hakikaten adamın bu kadar özelini samimi olmamanıza rağme nerden biliyorsunuz.

biliyor olabilir,,bunun için samimi olması gerekmez bence de,,çünkü aynı şeyler bizim işyerinde de var,,şahid olduğum tel konuşmaları,,istemeden duyduğum konuşmalar..çok samimi arkadaşımın bu şahısları dışarda saklı gizli haller içinde görmesii..
aldatan insan kendini ele verir..
aldatmayan insan zaten bu etiketi yememek için çaba sarfeder..
ben olsam arkadaşların dediği gibi yapardım,,gizlice arar söylerdim..ama tabiki yakayı ele vermeyeceksin...

Back
X