Acil yardım!!! Kadına kocasının kendisini aldattığını söylemeli miyim???

Öncelikle siz bu kadar detayı nerden biliyorsunuz, buna şaşırdım doğrusu...
Söyleyip söylemem konusuna gelince sizin adamın eşini tanıyor olmanız gerekiyor böyle bişeyi söylemeni ziçin. Kimi kadınlar aldatılmalarına rağmen eşlerinden boşanmıyor. eğer onlardansa söylememeniz daha doğru olur, durduk yere üzmenin manası olmaz, kimi kadınlarda altatılma durumunda ayrılmayı tercih ediyor eğer bu kadınlardansa söylemek lazım kanımca. ama siz eşini tanımadığınız için yorum yapamayacağım.
Hakikaten adamın bu kadar özelini samimi olmamanıza rağme nerden biliyorsunuz.

Canım arkadaş aynı konuyu iki ayrı yere açmış. Senin sorduğun soruyu bende sordum diğer topicte, cevap olarakda, bu arkadaşın sevgilisi eşini aldatan adamın arkadaşıymış (inşallah doğru hatırlamışımdır) yani arkadaşın sevgilisi anlatmış bütün bunları, erkek muhabbetini ortaya dökmüş yani.
Öncelikle konuyu açan arkadaş adamın eşini tanımıyor ve bütün bu olayları sevgilisinden duymuş yani bence çetrefilli bir durum. Karı koca arasına girmeyin bırakın. Gerçek bir gün ortaya çıkar. Bu tip konularda araya girmek saçma olur. Sonuçta hiç haketmediğimiz ters bir cevap alabilir hatta başınıza belada alabilirsiniz. Kadın tutup "sanane" dese ne yapacaksınız. Tanısanız bir nebze anlarım ama siz şu anda 3. şahıs bile değilsiniz. Bu yüzden bana sorarsanız bırakın konuyu her şey olacağına varsın.

Aman yarabbii!!!!!!!!! Düşman basına
hemen kadına bi şekilde söylemelisin.
kendini yerine koy.böyle bi olayı sen yasasaydın?? ve birileri bildiği halde senden saklasaydı??
bütün olumsuzlukları göz önüne alarak kadına söyle bütün olup biteni

off ya ne bu simdi iki aile iki suclu bu iki sucluda utanma yok ailecek gorusuyor tiksinti verici masallahimiz var Avrupaya yetistik .........................................ben sahsen bilmek isterim bir kadin olarak soylenmesini isterim kimse yarim akliyla beni aptal yerine koyamaz kaldi ki senin olayinda birde sucsuz kadin bu ahlaksizlari evinde misafir ediyor onlara hizmet ediyor o ikiside esleriyle dalga geciyordur icin icin soyle bacim kimligini belli etmeden ara en azindan kadinin bazi seylerde gozunu acarsin dikkat eder

sizi tanımıyor.kadın.
bir tel .ettiniz yada mail yolladınız. elbetteki nereden duyduğunuzu söylemeyeceksiniz. çünkü kimliğiniz ortaya çıkar.
bu durumda kimliğini ,saklayan birinin ,yazdığı yada söylediği şeyler bu kadın için ,ne kadar inandırıcı olabilir ki.
büyük ihtimalle eğer bir şeyde sezmemişse kocasının davranışlarından,size inanmayacak hatta sizi suçlayıp,bu kadının kocamda gözü var ,iftira atıp,yuvamı bozmaya ,çalışıyor ,diyede düşünecektir..

Son düzenleyen: Moderatör:
burbuk arkadaşımız yukarda yazmış sizde ikinci ağızdan duymuşsunuz olayı.
ben olsam anlatmazdım.

bana biri telefon açsa "kocan seni aldatıyor, ben bir dost" deyip telefonu kapatsa kocama anlatıp gülerdim herhalde.

yani karşı taraf arkadaşınız değil birşey değil.
belki de kocasının yaptıklarından haberdar; bilemezsiniz ki..
ya da tamamen bir erkek abartaması, skor için söylenen yalanlar; bilemezsiniz..

Arkadaşlar şöyle de bir durum olabilir. Erkekler bazı konuşmaları abartmayı erkekliğin şanından görürler (heleki bu konularda) ya öyle bir durumsa :uhm:

Kızlar haklı olarak bütün bunları nerden bildiğimi sormuşsunuz. Olayı anlatırken ayrıntıya girip uzatmak istemedim, kısaca özet geçtim konuyu. Adamın yediği her naneyi biliyorum çünkü adam ile benim sözlüm liseden beri arkadaş. Arada beraber takılıyorlar doğal olarak ve erkekler nedense yedikleri haltı övünerek anlatmayı marifet bilirler. Bana da sözlüm anlatıyor olanları.
Vicdanım sızım sızım.. 2-3 yere topik açtım o yüzden, hani fikir alırım ona göre hareket ederim diye. Şu ana kadar bana en mantıklı gelen telefon edip kadının kulağına su kaçırmak. İster inansın ister inanmasın diyecem ama kadın ispatla diye yalvarırsa bu sefer napacam orası meçhul işte.. ya da bir yerde buluşalım filan derse :bbo:
İyi haberse çocukları yok bunların.

Kızlar haklı olarak bütün bunları nerden bildiğimi sormuşsunuz. Olayı anlatırken ayrıntıya girip uzatmak istemedim, kısaca özet geçtim konuyu. Adamın yediği her naneyi biliyorum çünkü adam ile benim sözlüm liseden beri arkadaş. Arada beraber takılıyorlar doğal olarak ve erkekler nedense yedikleri haltı övünerek anlatmayı marifet bilirler. Bana da sözlüm anlatıyor olanları.
Vicdanım sızım sızım.. 2-3 yere topik açtım o yüzden, hani fikir alırım ona göre hareket ederim diye. Şu ana kadar bana en mantıklı gelen telefon edip kadının kulağına su kaçırmak. İster inansın ister inanmasın diyecem ama kadın ispatla diye yalvarırsa bu sefer napacam orası meçhul işte.. ya da bir yerde buluşalım filan derse :bbo:
sen kulağına su kaçırdıktan sonra ister inanır ister inanmaz.ispat göstermek zorunda deilsin.sen en azından ona gözünü açma fırsatı vereceksin.belki güler geçer,belki araştırır..inanması için gözüne bişey sokmaya hiç gerek yok zaten

burbuk arkadaşımız yukarda yazmış sizde ikinci ağızdan duymuşsunuz olayı.
ben olsam anlatmazdım.

bana biri telefon açsa "kocan seni aldatıyor, ben bir dost" deyip telefonu kapatsa kocama anlatıp gülerdim herhalde.

yani karşı taraf arkadaşınız değil birşey değil.
belki de kocasının yaptıklarından haberdar; bilemezsiniz ki..
ya da tamamen bir erkek abartaması, skor için söylenen yalanlar; bilemezsiniz..

Katılıyorum..Aynı şeyi ben söyliyecektim.ama versiyonu farklı

''Kocan seni aldatıyor,bir dost''yazıp,taşla camdan içeri mi atacaksın...

Senin tanımadığın ,sesini bile bilmediğin bir insana bunu söylemek....karşı tarafın sana ne kadar inanacağı....Biraz zor..bence hiç devreye girme....yasakkelime

Arkadaşlar, iş yerinde bir adam var, 35 yaşında aşağı yukarı... 5 yıllık evli ve karısını sürekli aldatıyor. Ben kadınla hiç tanışmadım ama araştırma görevlisiymiş. Adam karısının arkadaşlarıyla bile yatıp sonra ailecek evinde ağırlayabiliyor. Şöyle düşünün, kocanız kız arkadaşınızla sevişiyor ve sonrasında yattığı kız arkadaşınızla kocası size oturmaya geliyorlar..!!
Bu durum o kadar doğal geliyor ki adama, sanki hayatın bir rutini, bir parçası... Ben gıcık oluyorum bütün bunlara.. benim kocam böyle şeyler yapsa mutlaka bilmek isterdim!!
Arkadaşlar, ne yapmalıyım sizce? Kadınla bir şekilde irtibata geçip ya telefonla ya da mailini bulup maille anlatmalı mıyım olanı biteni? Yoksa öyle sürsün gitsin mi? Muhakkak bana ne, beni ilgilendiren bir durum değil ama.. o adama da güzel bir ders vermek lazım.. bilip de sesimizi çıkarmazsak erkeklere pirim vermiş oluyoruz bence.. kadınlar birlik olmalıyız... Offf kızlar... Ne yapmalı? Akıl verin yalvarıyorum...

Kocan seni aldatsa bilmek istedigine göre, bence sende söylemelisin.
Eger benim basima böyle birsey gelse ben de tabiki bilmek isterdim ve o yüzden baskasinin esini aldattigini bilsem söylerdim. Karsimdaki insanin bana söylemesini bekliyorsam, kendimde öyle davranmaliyim...

bence de söyle. sonuçta aptal yerine konmak hiç hoş değil. ben olsam bende bilmek isterim ben dedektif bile tutarım valla :delphin:

Bence söylenmesi en mantıklısı ama karşına çıkacak insanın nasıl birisi olduğunu bilmiyorsun ve senin suçlu duruma düşmen çok yüksek bir olasılık.. zaten zamanı gelince herşey ortaya çıkar.. çekirge hesabı..Söyleme bence..

ben konunuzdan ziyade yukarıda ki yorumunuza takıldım. Szin sözlünüz bu adamın arkadaşı öyle mi?
Ve arkadaşının yediği haltları gelip yemeyip içmeyip size yetiştiriyor (tabi gerçekten böyle bir şey varsa)
Ne kadar ayıp, sözlünüzün yaptığıda en az o adamın yaptığı kadar kınanıcak birşey.
Bir ortamda yapılan muhabbet orada kalır gidip orda burda analtılmaz.
Hadi o densizlik yaptı anlattı siz nasıl olurda onunla bu muhabbeti çevirirsiniz ve nasıl bir özgüvendir ki sözlünüzün arkadaşı olmasından rahatszılık duymazsınız.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım burda o çiftten önce sizin aşmanız gereken bir sorun yok mu?
Bence o kadıncağızı düşünmeden önce kendinize bir dönüp bakın, bakın ki sözlünüzün böylesine bir adamla arkadaşlık ettiğini görün.
Bİlemiyorum sanırım ben çok bencilim, böyle bir durum karşısında o kaıdndan önce kendi hayatımı düşünür ve sözlümün bu adamla arkadaş kalmaması için neler yapabilirim onu düşünürdüm.
Bİrde topik açılmaz , topiklere konu açılır. Bunu ukalalık olsun diye değil yanlış bildiğinizi doğruya çevirin diye yazdım, yanlış anlamayıp alınganlık yapmayınız.

ben konunuzdan ziyade yukarıda ki yorumunuza takıldım. Szin sözlünüz bu adamın arkadaşı öyle mi?
Ve arkadaşının yediği haltları gelip yemeyip içmeyip size yetiştiriyor (tabi gerçekten böyle bir şey varsa)
Ne kadar ayıp, sözlünüzün yaptığıda en az o adamın yaptığı kadar kınanıcak birşey.
Bir ortamda yapılan muhabbet orada kalır gidip orda burda analtılmaz.
Hadi o densizlik yaptı anlattı siz nasıl olurda onunla bu muhabbeti çevirirsiniz ve nasıl bir özgüvendir ki sözlünüzün arkadaşı olmasından rahatszılık duymazsınız.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım burda o çiftten önce sizin aşmanız gereken bir sorun yok mu?
Bence o kadıncağızı düşünmeden önce kendinize bir dönüp bakın, bakın ki sözlünüzün böylesine bir adamla arkadaşlık ettiğini görün.
Bİlemiyorum sanırım ben çok bencilim, böyle bir durum karşısında o kaıdndan önce kendi hayatımı düşünür ve sözlümün bu adamla arkadaş kalmaması için neler yapabilirim onu düşünürdüm.
Bİrde topik açılmaz , topiklere konu açılır. Bunu ukalalık olsun diye değil yanlış bildiğinizi doğruya çevirin diye yazdım, yanlış anlamayıp alınganlık yapmayınız.

valla arakadaşım kadılıyorum.......sözlünde çok suçlu. bnu yapıyorsa seninle arsında geçenleri de anlatabilir. ayrıca kadınlar aralarında bir noktaya kadar konuşurlar ama erkelerin konuşması hoş değil...mirmirmirmir

semacım aynı dert bendede var adam sitede yönetici bi dairede eşi hemen yanında birlikte olduğu kadın bide eşime ballandıra ballandıra anlatıyor karısıda iyi görüştüğüm komşum şeytan diyor anlat karısına ama işte ama adam evine aldığı ekmeğin aybaşında gelen faturaların hesabını yapıyor karırısına bir lirayı bile soruyor ama öteki bayanı balla kaymakla besliyor karısına acıyorum çokta iyi niyetli kocasını ne kadar sevdiğini anlatıp duruyor kıyamıyorum kadına ama içimdende haykırıyorum o seni hak etmiyor diye Çok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı

Hiç karışmam. Kadın eşime iftira atıosunda diyebilir:delphin:
Her halükarda sonucunun kötü olucagı kanısındayım.
Boşver karışma izle dur.
Kadın destegi kadın dayanışmasını göz önünde bulundurup gider anlatırsın.
Elle tutulan delil sunamadıktan sonra sende hiç yere rezil olmuş olursun.:delphin:

canm bu durumun mutlaka ortaya çıkması lazım ama günah keçiside sen olma aynı iştesin zarar görürsün bir plan yapıp kim olduğunu söylemeden bu durumu anlatmalısın kadına.hiç bir kadın bunu haketmez.şahsen ben kocam beni aldatıyor ve bunu bildikleri halde bana söylemiyorsa insanlar bana acıdıklarını düşünüp dahada sinir olurdum

Canim kendimi kadinin yerine koyunca, mutlaka bilmek isterdim.
Ama adami gözümde canlandirdimda, karisinin kiz arkadaslariyla yatip kalkan herif, sanada iftira atabilir .Allah göstermesin, o kadinlardan biride sensin diyebilir sana, bu serefsizlerden hersey beklenir.
Böyle birseyi yapacaksanda ismini aciklamadan yap. Kocasini takibe almasini söyle.
Ben olsam böyle yapardim, böyle bir serefsiz adamin pislikleri arasinda iftiraya ugrama ihtimalini göze alamazdim.

ah ah kızlar ozaman ben size bi anlatı vereyim de dinleyin bizim karşı k omşumuzun evide giren çıkan belli deyil ana bigün pencerenin önünde otururken bi gördüm adamın biri girdi gizlice ama ceketini de yüzüne kapayıp ta neyse son ra komşula kapınınönün de konuşuyoduk konuşurken benim en yakın arkadaşım da var tabi yanım da komşuya dedimki abla böyle böyle kim di o yemin etti yok öyle birşey diye benim arkadaşta olanları kocasına anlatmış kocasıda gitmiş kaveye kavade anlatmış kaveden de kocasının kulana gitmiş mi kadın geldi bana diyor ki allahını seversen kocama söyleme kulana gitti beni öldürücek evsahibinin kardeşini gördüm ben başkasını görmedim ben de diye neyse kocası geldi yok abi öyle birşey dedim en büyük hatam da o oldu zaten söyle doğrusunu arada kalan ben oldum iki çocu var hadi yuvası yıkılmasın istedim ana son ra bana kadın bi küs tü olan bana oldu komşular didi koducu dedi allahın dan bulsun dedim en sonun da kadın da birisin le yakalan dı kocası yinede kabul ediyor arkadaşım sen sen ol kim senin işine karış ma ara da kalan sen olur sun. ney se şim di kadın yine var girip duruyor adam hem de komşumuz giren adam ama seyrediyorum valla naparsa yapsın banene giren adamın karısıda arkadaşım oluyor ben bukadın dan şüpeleniyorum benim eşim oraya giriyormu diyor ben görmedim hiç diyorum ben de allah kerkesi islah etsin arkadaşlar

ah ah kızlar ozaman ben size bi anlatı vereyim de dinleyin bizim karşı k omşumuzun evide giren çıkan belli deyil ana bigün pencerenin önünde otururken bi gördüm adamın biri girdi gizlice ama ceketini de yüzüne kapayıp ta neyse son ra komşula kapınınönün de konuşuyoduk konuşurken benim en yakın arkadaşım da var tabi yanım da komşuya dedimki abla böyle böyle kim di o yemin etti yok öyle birşey diye benim arkadaşta olanları kocasına anlatmış kocasıda gitmiş kaveye kavade anlatmış kaveden de kocasının kulana gitmiş mi kadın geldi bana diyor ki allahını seversen kocama söyleme kulana gitti beni öldürücek evsahibinin kardeşini gördüm ben başkasını görmedim ben de diye neyse kocası geldi yok abi öyle birşey dedim en büyük hatam da o oldu zaten söyle doğrusunu arada kalan ben oldum iki çocu var hadi yuvası yıkılmasın istedim ana son ra bana kadın bi küs tü olan bana oldu komşular didi koducu dedi allahın dan bulsun dedim en sonun da kadın da birisin le yakalan dı kocası yinede kabul ediyor arkadaşım sen sen ol kim senin işine karış ma ara da kalan sen olur sun. ney se şim di kadın yine var girip duruyor adam hem de komşumuz giren adam ama seyrediyorum valla naparsa yapsın banene giren adamın karısıda arkadaşım oluyor ben bukadın dan şüpeleniyorum benim eşim oraya giriyormu diyor ben görmedim hiç diyorum ben de allah kerkesi islah etsin arkadaşlar

Yanlış anlama canım ama, yazı yazarken noktalama işaretleri falan kullanabilirsek çok süper olacak, ben tam anlayamadım yazdıklarını :)

Ana konuyla ilgili olarak da, dışarıdan bakınca kadın dayanışması, söyle tabi, o kadının yerinde sen olsan söylenmesini istemez miydin, falan filan gibi düşünceler geliyor insanın aklına ama elinde %100 doğru kanıtlar olmadan bence karışma. İftira atmış durumuna bile düşebilirsin. Çok üzücü bir durum ama karışma derim ben..

Back
X