- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
Öncelikle siz bu kadar detayı nerden biliyorsunuz, buna şaşırdım doğrusu...
Söyleyip söylemem konusuna gelince sizin adamın eşini tanıyor olmanız gerekiyor böyle bişeyi söylemeni ziçin. Kimi kadınlar aldatılmalarına rağmen eşlerinden boşanmıyor. eğer onlardansa söylememeniz daha doğru olur, durduk yere üzmenin manası olmaz, kimi kadınlarda altatılma durumunda ayrılmayı tercih ediyor eğer bu kadınlardansa söylemek lazım kanımca. ama siz eşini tanımadığınız için yorum yapamayacağım.
Hakikaten adamın bu kadar özelini samimi olmamanıza rağme nerden biliyorsunuz.
Canım arkadaş aynı konuyu iki ayrı yere açmış. Senin sorduğun soruyu bende sordum diğer topicte, cevap olarakda, bu arkadaşın sevgilisi eşini aldatan adamın arkadaşıymış (inşallah doğru hatırlamışımdır) yani arkadaşın sevgilisi anlatmış bütün bunları, erkek muhabbetini ortaya dökmüş yani.
Öncelikle konuyu açan arkadaş adamın eşini tanımıyor ve bütün bu olayları sevgilisinden duymuş yani bence çetrefilli bir durum. Karı koca arasına girmeyin bırakın. Gerçek bir gün ortaya çıkar. Bu tip konularda araya girmek saçma olur. Sonuçta hiç haketmediğimiz ters bir cevap alabilir hatta başınıza belada alabilirsiniz. Kadın tutup "sanane" dese ne yapacaksınız. Tanısanız bir nebze anlarım ama siz şu anda 3. şahıs bile değilsiniz. Bu yüzden bana sorarsanız bırakın konuyu her şey olacağına varsın.