Acil yardim! kaslarimi fazla aldim :-(

Milenna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
48
2
16
İstanbul
Kizlar ya kaslarimin ortasini fazla aldim.Ortasini derken yani bir kasimin önde olan kismini fazla aldim.Tüy cikarici bir üsül var mi?Dogal yöntem falan, baska napabilirim?

Ayy ben de yapmistim cok feci bir hata bir keresinde.
Kusura bakma sinir bozucu bir durum ama insan sonradan hatirlayinca gülüyor.
O gün bugündür de cok dikkatliyim.

Badem yagi kas cikarir diye biliyorum. Kas kalemi kullansan bir süreligine, ben öyle yapmistim. :)

Ben genellikle kaslarimi dolduruyorum fakat insan aynada bakinca korkuyor, kocaman ara var kaslarimin arasinda, bir kasimin önünü cok fazla almisim...

Sarımsak da surebılırsın ama bence de kalemle boya hafıfce ya da kasına yakın tonlarda farın varsa farla da doldurabılırsın

Ben genellikle kaslarimi dolduruyorum fakat insan aynada bakinca korkuyor, kocaman ara var kaslarimin arasinda, bir kasimin önünü cok fazla almisim...

Tek cözüm youtube üzerinden en iyi kas kalemi ve teknigini bulmak, cok asiri durmayacak bir yöntem bulmaya calisin. Önünde olunca bir de tahmin edebiliyorum... Badem yagi sürün o bölgeye dilerim hizla cikar. Aktara da sorsaniz badem yagi verecektir diye tahmin ediyorum ama belki daha etkili bir seyler de önerebilir. Aktarin yolunu tutun siz en iyisi.

Sarmisak da iyi fikir ama kokusu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…