ACİL YARDIM KIMYASAL GEBELIK?

kardelen1616

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
18
10
6
Bursa
Arkadaşlar merhaba en son 11 agustosta adet oldum..14 agustosta bitti sonrasında Bir yakınım icin hastanede 17 gün refakatci olarak kaldim eşimle birlikte olduğum gun sayısı sayılı. Normalde 22 gunde adet olurum 12 eylülde doktoruma adet olamadim diye gittim.. Beta hcg 40 cikti kimyasal olabilir dedi doktorum iki gunde bir beta bakıldı sonrasinda 33 e dustu ve regl oldum..regl zamani önce 27 sonra 23 e dustu beta hcg.. Adetim biteli iki gun oldu bugun tekrar beta hcg bakıldı 27 ye yükselmiş.. O kadar moralim bozukki... Bu durumu yaşayan varmi aranizda..? Adet kesildikten sonrada beta hcg düşmeye devam edermi? Lutfen yardım arkadaşlar...

Ben de de öyle oldu canım düşen beta hcg yükselmesi çok zor oluyo bana progestron için ilaç verdi onunla bile tutumamadı hayırlısı böyleymiş sılma canını demek ki oluyormuş iyi tarafından bak

Ben de de öyle oldu canım düşen beta hcg yükselmesi çok zor oluyo bana progestron için ilaç verdi onunla bile tutumamadı hayırlısı böyleymiş sılma canını demek ki oluyormuş iyi tarafından bak
Teşekkür ederim canim evet hayırlısı buymus ama neden beta hcg adetim bitmesine ragmen sifirlanmadi diye korkuyorum.. Baska bisey cikarsa endişeliyim.. Sizce bu deger zamanla sifirlanirmi? :(

Hormon değeri yavaş yavaş düşer canım zaten keseyi görecek kadar büyümedi o nedenle kimyasal gebelik diyoruz tekrar kontrole gider ulrasonda baktırırsın için rahatlar sıkma canını bu bile umut demek ki oluyomuş hep öyle düşün

Hormon değeri yavaş yavaş düşer canım zaten keseyi görecek kadar büyümedi o nedenle kimyasal gebelik diyoruz tekrar kontrole gider ulrasonda baktırırsın için rahatlar sıkma canını bu bile umut demek ki oluyomuş hep öyle düşün
Desteğin icin cok teşekkür ederim canim görüştüm doktorumla çarşamba günüde deger dusmezse yatis yapalim ilacla düşürelim degeri dedi yada kurtaj yapalim dedi.. Insallah carsamba günü beta degerim düşerde hicbirine gerek kalmaz... :( sonrasında sağlıklı bir gebelik olur.. Derdime ortak oldun Tekrar teşekkür ederim canım 🤲

Desteğin icin cok teşekkür ederim canim görüştüm doktorumla çarşamba günüde deger dusmezse yatis yapalim ilacla düşürelim degeri dedi yada kurtaj yapalim dedi.. Insallah carsamba günü beta degerim düşerde hicbirine gerek kalmaz... :KK43: sonrasında sağlıklı bir gebelik olur.. Derdime ortak oldun Tekrar teşekkür ederim canım 🤲
Ne demek 😊 ama kürtaj olma derim o değer düşecektir mutlaka inşallah gerek kalmaz çünkü kürtaj da rahimi travmatize eden bir işlem inşallah gerek kalmaz

Back
X