Arkadaşlar önceki konulardan bilen biliyor öğrencimden hoşlandığımı yazmıştım.Ders hakkında ben ona mail attım o da bana mail yazmış.mailde "konu hakkında geri dönüş yaparsanız sevinirim" demiş bana.
sizce onunda ilgisi var mı bir adım atmış sayılır mı?Çok çekingen biri..Ben devamını nasıl getirmeliyim bana taktik verirmisiniz?
Mailde üstü kapalı şekilde onunla ilgilendiğimi nasıl belli edeyim, ona cesaret vermek istiyorum çünkü.
bu cevaptan ilgisi olup olmadığını anlamak zor,
dersle ilgili yazmış çünkü...
geri dönüş istemiş,
sizde bir mail daha atın ve gözlemleyin bakalım ne yazacak...
Ben 26 o 24.
nasıl yazayım ne yazayım şaşırdım.çocuk çok çekingen.ben ona ilgimi belli etmek istiyorum ama nasıl yaparım bilemiyorum.çok abartıya kaçmadan mailde ona ilgim olduğunu çaktırmak istiyorum.
yani öyle birşey yazmalıyımki o bana geri dönüş yapsın.
ve kursun bitmesine 3 hafta kaldı.bu süre içinde onun benden hoşlanmasını istiyorum.
ya onun hoşuna gidecek bir mesaj daha yazmak istiyorum ama beynim durdu yavv Allah aşkına yardım :))))
zaten iş başa düşerse kursun bitmesini bekleyeceğim.fakat bitmeden öncede aklına kurt düşsün istiyorum asıl mesele bu.şimdi maille arkadaş moduna nasıl geçeriz varsa taktiği olan tecrübeli arkadaşlardan muhakkak cevap bekliyorum
Bence ger donmenizi istedigi konuda cevap yazin ve sonrada herhangi bi konu hakkinda baska bi sorusu olursa cekinmeden sorabilecegini, yardim etmekten memnuniyet duyacaginizi falan yazin.. ama bariz bi sekilde hoslandiginizi simdi belli etmeniz pek hos olmaz. ne bileyim.. zor bi durum...
Bence ger donmenizi istedigi konuda cevap yazin ve sonrada herhangi bi konu hakkinda baska bi sorusu olursa cekinmeden sorabilecegini, yardim etmekten memnuniyet duyacaginizi falan yazin.. ama bariz bi sekilde hoslandiginizi simdi belli etmeniz pek hos olmaz. ne bileyim.. zor bi durum...
melis_560, özel kurstayım ben.3 hafta sonra gidecek o. duyulursa etraftan hoş karşılanmayacağı kesin ama yetişkin insanlarız kim karışır ki diyorum veya o zaten birine söyleyecek karakterde değil onada güveniyorum.