25 eylül'de boş gebelikten kürtaj oldum. 18-20 gün sonra cinsel ilişkiye girdim, olması gereken de buydu. kürtajdan 33 gün sonra da regl oldum, doktorun deyişine göre regl olma tarihi 45 güne bile uzayabilirdi. reglin ilk günleri eskilerinden farklıydı, lekelenme şeklindeydi ki demek rahim kendini toplama aşamasında. şuan herşey yolunda gözüküyor çok şükür.
çocuk konusuna gelince reglin tarihlerinin düzenli olup olmayacağını ya da başka herhangi bir sorun olup olmayacağını anlamak için kendime yeni yıllın ilk ayına kadar süre tanıdım. eşinle sana da bunu tavsiye ediyorum çünkü sen henüz regl bile olmadan korunmayo bırakmışsınız yani kürtajın ALLAH korusun herhangi bir komplikasyona neden olmadığını şuan bilmiyorsun ve buna rağmen gebelik düşünüyorsun. ilk önce kendi sağlığın için bence biraz bekle derim. elbette gebe olabilirsin, sağlıklı bir gebelik de geçirebilirsin ve sağlıkla çocuğuna kavuşabiilirsin bu ALLAH ın takdiridir, böyle de olabilir ve dilerim böyledir. yine de tedbiri elden bırakmamamız gerektiğini düşünüyorum. sizin için hayırlısı olsun...