Acil yardim kizlar :((

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
49
8 aylik erkek kedim var umut pasa
Koltuklari yeni almistim 1 ay sonra pasa eve geldi kucukken tirmalamazdi simdi inat ediyo tirmaliyo ben bakinca kaciyo
Masa sandayedi aldim deri onlari tirmalamaya basladi hepsini yatak odasina koydum sandalyeleri
Limon surdum koltuklara islakken limon kokusu varken ellemiyo kuruyunca yine basliyo tirmalamaya
Uzerini orttum koltuklarin cercici dukkani gibi oldu ev :(
Esim verelim diyor kiziyor ne yapicam sastim kaldim bi akil verin ne olur

bencede verin esiniz dogru soyluyor bu kadar para verip alinan koltuklara sandalyelere yazik.
yada sadece 1 odaya girmesine izin verin salona sokmayin.ki buda cok zor olur sizin icin.ben olsam verirdim asla dayanamam oyle seylere

Tırmalama tahtası alsanız ?
Bende eşyaların onlardan değerli olmadığını düşünüyorum..Tırmalama tahtasına alıştırın kedinizi, dikkatini çekmesi için bişeyler yapın.. mesela sevdiği bir oyuncağını tahtanın üzerine koyun kediniz tahtanın üzerine çıktığında zamanla onu keşfedip alışacaktır..

Son düzenleme:
bencede verin esiniz dogru soyluyor bu kadar para verip alinan koltuklara sandalyelere yazik.
yada sadece 1 odaya girmesine izin verin salona sokmayin.ki buda cok zor olur sizin icin.ben olsam verirdim asla dayanamam oyle seylere
ah be guzelim salon acik salon kapisi yok o nedene olmuyor malesef

Tırmalama tahtası alsanız ?
Bende eşyaların onlardan değerli olmadığını düşünüyorum..Tırmalama tahtasına alıştırın kedinizi, dikkatini çekmesi için bişeyler yapın.. mesela sevdiği bir oyuncağını tahtanın üzerine koyun kediniz tahtanın üzerine çıktığında zamanla onu keşfedip alışacaktır..

ah be guzelim var tirmalama tahtasi bir suru oyuncak yok oynamiyor ne yaptimsa olmadi
evet hakkiniz var esya önemli degil fakat yeni aldik cocuklar kucukken dogru durust esya alamadim eve buyusuner ondan sonra dedim simdide pasa icin alamiycam ser sefil oturucaz cok uzuluyorum ne yapcam sasirdim

Kediniz mi eşyalarınız mı arasında tercih yapmanız gerekiyor sanırım eğer önüne geçemiyorsanız.

Hangisi sizin için daha değerliyse onu seçin, içinize sinen bir karar verin.

Kediniz mi eşyalarınız mı arasında tercih yapmanız gerekiyor sanırım eğer önüne geçemiyorsanız.

Hangisi sizin için daha değerliyse onu seçin, içinize sinen bir karar verin.

artik koltuklar iyi zedelnedi esim istemiyor kavga ederim diyor huzurumuz bozulur diyor icim gidiyor vermek tarfatari degilim cözüm ariyorum yardimci olursaniz sevinirim :43:

o da bir can sonçta.. size alışmıştır. 8 aydır sizinle anladğım kadarıyla.ne kadar ağlayacak belki bir süre yemeden içmeden yaşyacak verirseniz..
(şahsınıza değil genel söylüyorum) maalesef hayvan alırken araştırılmıyor böyle şeyler. bu tercihler keşke hayvan almadan önce yapılsa. koltukları mahfederler, hastalanabilirler, kusarlar, kırarlar.. bende de bir can var öyle. herşeyiyle razıyım. sağlıklı olsun benimle olsun da giden 2-3 parça eşyam olsun. Hz. Muhammed'in sözü ne de güzeldir: hayvanlar sessiz kullar, ahirette konuşacaklar diye..

Back
X