- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
Kızlar kesenin içinde fetüs yani bebek ne zaman görünür.?sizde ne zaman görülmüştü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam altı hastalıkken gördüm canım, sen kaç haftalıksın.Kızlar kesenin içinde fetüs yani bebek ne zaman görünür.?sizde ne zaman görülmüştü?
Ben tam altı haftalık gördüm canım, sen kaç haftalıksın.
Canım. Ben 6+4 um sağlık ocağında ilaç yazdırmaya gittim.doktor gel bir bakalım dei.kese büyümüş gördü.ama içinde fetus yok dedi.bazilarinda geç görülebilir dedi ama suphelenmisti.Ben tam altı hastalıkken gördüm canım, sen kaç haftalıksın.
Canım. Ben 6 hafta 4 um görülmemesi normal mi ?Sanırım 7 haftalıkken gördük, bir de kalp atışını dinlemiştik.
Canım senin geç döllenme olduysa görülmeyebilirCanım. Ben 6 hafta 4 um görülmemesi normal mi ?
Canım. Ben 6 hafta 4 um görülmemesi normal mi ?
Kadın Doğum. Doktorum da bana öyle söyledi.bu sağlık ocağında ki doktor. Kesenin içinde fetus yok dedi görünmüyor dedi. Dur bakalım dedi.herkeste farklı olabilir dedi ay ben çok korkuyorum ne olur yardım. EdinBilmiyorum. Bize verdiği randevu 5. Hafta kese görünmesi 7. Hafta kalp atışı duyulması idi. Ama böyle sizinki gibi vakalar duymuştum. Doktor ne dedi?
Normalde zaten haftaya kalp atışını duymaya gidecektik.ay çok kötüyüm ben ya.simdi başka bir kadın doğuma gidecemBilmiyorum. Bize verdiği randevu 5. Hafta kese görünmesi 7. Hafta kalp atışı duyulması idi. Ama böyle sizinki gibi vakalar duymuştum. Doktor ne dedi?
Normalde zaten haftaya kalp atışını duymaya gidecektik.ay çok kötüyüm ben ya.simdi başka bir kadın doğuma gidecem
Normalde zaten haftaya kalp atışını duymaya gidecektik.ay çok kötüyüm ben ya.simdi başka bir kadın doğuma gidecem
Gidecem dur bakalım.Saglik ocaginda ultrason mu varmis:) sen kadin dogumcuya git her isin bi uzmani var.olmaya da bilir daha erken sakin stres yapma kimisinin gec gorunuyor
Aynen canım. Ekranı buyultemedide şimdi kadın dogumcuya gidecem.Sağlık ocağjnda görüntülü değil de, küçük dandik bir cihazla baktılar değil mi kalp atışına? 50 liralık cihaz onlar. Benim bebeğim onla kalbini dinlediklerinde bam güm tekmeliyor rahatsız edici bir alet o. Nefret ediyorum hatta oraya gitmek istemiyorum hiç ama her seferinde dinleyip teyit ediyorlar. Özel bir hastaneye gidip baktırın bence de içiniz rahat etsin.
Canım birşey sorcam karından mı gördün bebişi vajinalle mi hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin :))Arkadaşlar gittim.bebek göründü kalp atislari da duyuldu.ama düşük riskim.var.15 gün boyunca yat dinlen dedi içte kanlanma görüldü.
Amin canım Benim.allah herkese nasip etsin.karından göründü kalbide atıyor çok şükür. 6+5 günlük hamileyim.Canım birşey sorcam karından mı gördün bebişi vajinalle mi hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin :))
Beni de 6+3 te çağırdı inşallah bende karından duyarım :))Amin canım Benim.allah herkese nasip etsin.karından göründü kalbide atıyor çok şükür. 6+5 günlük hamileyim.