- 24 Ağustos 2019
- 452
- 173
- 103
- 30
- Konu Sahibi My life my decision
-
Kan testi verip negatif oldugunu nerden biliyorsunuz peki ?negatif cikti demissiniz.Bence biraz kendinizi rahatlatin bu kadar strese girmeyin sonuclarinizi yarin ogrencekmissiniz nasibindeyse pozitif cikar negatifsede vardir yukardakinin bir bildigi hayirlisiAçıklanmadı henüz. En geç yarına çıkacak
Kan sonucum çıkmadı. Gebelik testim negatif çıktıKan testi verip negatif oldugunu nerden biliyorsunuz peki ?negatif cikti demissiniz.Bence biraz kendinizi rahatlatin bu kadar strese girmeyin sonuclarinizi yarin ogrencekmissiniz nasibindeyse pozitif cikar negatifsede vardir yukardakinin bir bildigi hayirlisi
İdrar testi negatif çıktı desen kafalar karışmaz canımKan sonucum çıkmadı. Gebelik testim negatif çıktı
Aklıma gelmedi. Gebelik testi başka türlü yapılmıyor zaten diye yazmadım idrar testi diye.İdrar testi negatif çıktı desen kafalar karışmaz canım
Gebeliğin ilk haftalarında anneye bi kasvet düşüyor canım hep kötü düşünüyor hatta yemeden içmeden kesilip googleda sürekli olumlu olumsuz şeyler okuyup daha çok içini karartıyor anne . Eğer inşallah hamileysen kaygını bebeğe geçirme . Kan testi en garanti testtir idrar testlerine hiç güvenme ben 5 test yaptım hepsi negatif şıktı 3 aylık hamileyim şu an . Kan testi candırAklıma gelmedi. Gebelik testi başka türlü yapılmıyor zaten diye yazmadım idrar testi diye.
E nabızada düşmüştür belki hastane veya sağlık ocagına gittiysenizNetten girip bakamıyorum doktorun verdiği kod hatalı çıkıyor. Yarın gidip alıcam sonucu. Gebelik testi negatif çıkıpta, kan testi pozitif çıkan var mı.?
Şimdi baktım. Henüz açıklanmamış. Sabah bakayımE nabızada düşmüştür belki hastane veya sağlık ocagına gittiyseniz
İnşŞimdi baktım. Henüz açıklanmamış. Sabah bakayıminşallah güzel sonuçlarla karşılaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?