Acil yardım konu bebeğim :((

Benim bebeğimde uyumuyordu , sütüm yetmemiş mama verdim o zaman rahatladı. Önce iki göğsünüzde 15-20 dk emzir, ikinci emzirdiğinde son bıraktığın memeden başla, sonra mama teklif et eğer alıyorsa doymamıştır. Ben gaz damlası kullandım ilk aylar, tehlikesiz, vücut kesinlikle emmiyor sadece bağırsaktaki gazı toplayıp atıyor. Kundağı tekrar tavsiye ediyorlar, sıkı olmamak şartıyla.
Bütün bunları yaptıysan yapacak bişey Yok çok zor olacak ama ağlatacaksın :KK43: Benin doktorum ilk aylarda az ağlar yorulur uyur demişti şimdi eğer ağlatmazsan sonraki aylarda daha çok ağlar demişti.
4-5 Aydan sonra şekeri düşmez gece mesela 12-7 uyuyabilir demişti ki benim bebeğim şimdi gece uyanmadan uyuyor maşallah.
Birde beyaz gürültü sesleri çok işe yarıyor. Fan sesi falan. White Noise diye uygulamalar var ya da YouTube da . Bebek anne karnında benzer sesler duyuyormuş galiba. Benim bebeğimin uykuya dalmasını kolaylaştırıyordu.

Çok teşekkür ederim sesleri denicem birde emzirme yöntemini :))) çok teşekkür ederim

Kızlar bu saat oldu hala uyuyamadım saat ikide yattık normalde 2 saat en fazla 3 saat arayla uyanıp emen altı değiştirilen bebeğim bu saat oldu uyumuyor yani kucağımda uyutuyorum mışıl mışıl uyuyor beşiğine bırakınca 10 dakka geçmeden çığlık çığlığa ağlaya ağlaya uyaniyor..

Kucağımda hemen uyuyor ama gazı yok karnı tok yatmadan yıkandı normalde rahat uyur 10 dakika geçmeden uyanıyor. Neden olabilir?

Ama kucağımda anında uyuyor. Çok yorgunum ölmek üzereyim sanki artık ağır gelmeye başladı vücuduma taşımaktan. :KK43: Bir aylık oldu bu gün
cnm slm bnmde kırkım yeni çıktı cuma günü bide 2.5yaşında kızım var geceleri mutlaka kundak yapıyorumm yalnızz emdirdikten sonra bildiğin 5 kez falan rahat agızdan gazımız çıkmazsa rahat etmiyor bn tavsiyem bi gaz ilacı al emzik kullanıyormusun ben misal emziğe 2 damla damlatıyorum çımaramadıgımda gazını bakıyorum hala rahat değil bu taktiği yapıyorum cnm emdikten sonra 5 dk ya belini ovalayınca çıkarıp rahatlıyıp dalıyo

hmm bide kimyon tohumu çok ii birşey ılık bir şekilse çok az şeker gaz falan bırakmıyoo

Karnini doyurdktan snra vr bnmki hemn almsti bn karnini doyurp ayagmda salladm o zamn verdm bide guzlce kundkla kollarni cikaramasn oyle uyr

Kızlar bu saat oldu hala uyuyamadım saat ikide yattık normalde 2 saat en fazla 3 saat arayla uyanıp emen altı değiştirilen bebeğim bu saat oldu uyumuyor yani kucağımda uyutuyorum mışıl mışıl uyuyor beşiğine bırakınca 10 dakka geçmeden çığlık çığlığa ağlaya ağlaya uyaniyor..

Kucağımda hemen uyuyor ama gazı yok karnı tok yatmadan yıkandı normalde rahat uyur 10 dakika geçmeden uyanıyor. Neden olabilir?

Ama kucağımda anında uyuyor. Çok yorgunum ölmek üzereyim sanki artık ağır gelmeye başladı vücuduma taşımaktan. :KK43: Bir aylık oldu bu gün

Siz ne kadar üstten gaz çıkartsanızda yine de gaz olabilir. Karnının sıcak olması ve üzerine baskı uygulanması onun gazını hissetmemesini sağlıyor olabilir. Kiraz çekirdekli yatak ya da kemeri öneririm.

İlk 3 ay gaz dedik gece ayakta gunduz ne kadar uyursam artik.sonra tam duzeldi derken gece emmeleri basladi
Simdi 6 aylikken dis cikardi uyumak ne 5 dk rahat durmuyor.yani anlayacagin sonu yokm

İlk 3 ay gaz dedik gece ayakta gunduz ne kadar uyursam artik.sonra tam duzeldi derken gece emmeleri basladi
Simdi 6 aylikken dis cikardi uyumak ne 5 dk rahat durmuyor.yani anlayacagin sonu yokm
Tek olmadığımı bilmekte iyi geldi :(

Benki 2ci ayini bitrdi iki gundr deli gbi agliyor saglik ocagina getrdim gaz damlasi verdi suan cok rahatladi guzl uyuyyr

15 20 dakika falan gazida çıkar hemen :KK43:
Ac kalma gbi bir durumu yk ozamn sn bi aile hekimine getr yarn derm cunki bende karnini doyurup gazini cikariyrdum hemde 2. 4.defa cikarrdi ama doktor gazi vr agri yapiyr dedi zamn cok sasrdim ama gerckten dogrymuss

belki de kokuna alismistir seni istiyordur kendinden mahrum bırakma varsın kucağında yatsın alış falan deyiptwe yalniz uyutmaya kaljarsn zorlanirsn guven de olmak istiyorlar

Back
X