<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 747540" data-quote="innovi" data-source="post: 51492645"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=51492645"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-51492645">innovi .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ya bakın asla karışmam asla...ilk evliliğimden çok çektim asla düzelir ilerde yapar falanda demem diyemem öyle bir şeyi fazlasıyla tecrübe ettim bennn ...evet çok vicdan evet her namaz kılan vicdanlı değil bunların hepsinin bilincindeyim..hoşlanmasam çocuktan burda şu konuyu bile açmazdım ..zorlamak falan benim kitabımda yok yani..Ama ben bunu kafaya takarım çevremdeki ailem olsun arkadaşlarım olsun giden var namaza gitmeyen var ama ben bunu takıntı yapmışım yani eğer evet tamam dersem kendi iç dünyamla çatışıcam ,vallahi acaip caresiz kaldım yaaa acaip
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><b>Günaydın.<br />
Takıntı yapmışsın madem.<br />
Evlenme.<br />
Mutsuz olursun.<br />
Belli ki hayatında biri olsun,evleneyim istiyorsun ama bence yanlış çevreden arıyorsun bunu.<br />
5 vakit namaz,cuma namazı,oruç tamamen içten gelen bir durum,sen ancak isteyeni desteklersin,söylemenle,ricanla olmaz bu işler.</b></div>