arkadaşlar vestel buzdolabım war. ben şehir deiştiricem bu ara.şimdi yeni memleketteyiz .ancak evi daha boşalmadık. buzdolabımda salça cart curt böle demirbaş eşyalar war.Bzluğumda ise bisüürü şey war. pazartesi sabah en son evimdeydim.çıkarken buzdolabını VACATİON moduna almıştım. vacation modu tatil modu demek.
Şimdi sorum bu vacation modu tam olarak nedir.buzluğu iptal mi edioki,yani kapatıomu.eğer kapatırsa yiyeceklerim erir ve kokar.bende uzun bi süre gitmicem.kokusu arınmaz artık. bi cvp verirseniz çok mutlu olurum.
yazım hatalarım affola:)
resmide bu
Ne kadar kalacaksın ki şehir dışında? Benim de farklı şehirlerde 2 ayrı evim var, buzluğum doludur benim de çok gidemediğim evimde kapatmam hiç dolabı. Sağasağlam da duruyor, gittiğim zaman birşeyler çıkarıp yapıyorum ordan. Bence hiç o moda alma normal halinde kalsın :)
tüh ya banada öle geldi zaten.ama yine de bisorim dedidm.çünkü mantıken ben tatile giderken niye buzluğumu boşaltıyımkiGoogle den baktım. Soğutucuyu boşaltırken kullanın yazıyo. Büyük bi ihtimal şuan buzluk soğutmuyo.
cnm belli deil ne kadr kalcağım şu an 2 haftayı bulmaz.ve ben artık o moda almış bulundum.eğer eriticekse yarın hemen otobuse atlyıp gtcem:))2 buçuk saat.
yoksa buzdolabından kokular çıkmazz.
arkadaşlar vestel buzdolabım war. ben şehir deiştiricem bu ara.şimdi yeni memleketteyiz .ancak evi daha boşalmadık. buzdolabımda salça cart curt böle demirbaş eşyalar war.Bzluğumda ise bisüürü şey war. pazartesi sabah en son evimdeydim.çıkarken buzdolabını VACATİON moduna almıştım. vacation modu tatil modu demek.
Şimdi sorum bu vacation modu tam olarak nedir.buzluğu iptal mi edioki,yani kapatıomu.eğer kapatırsa yiyeceklerim erir ve kokar.bende uzun bi süre gitmicem.kokusu arınmaz artık. bi cvp verirseniz çok mutlu olurum.
yazım hatalarım affola:)
resmide bu
evet allahtan ya gidicem yada anahtar yollıcam ark otobüsle kapatıversin modu.işişten geçtiysede hepsi poşete sonra çöpe.bi kasa domates rendelemiştimtüh :/ neyse azmış arası
evet allahtan ya gidicem yada anahtar yollıcam ark otobüsle kapatıversin modu.işişten geçtiysede hepsi poşete sonra çöpe.bi kasa domates rendelemiştim
Bende merak edip baktım şimdi, sahiden dondurucu kapanıyormuş. Bence fazla beklemeden gidin, pazartesi sabahtan bu yana erimiştir ama henüz kokma seviyesine gelmemiştir diye diye tahmin ediyorum, malum havalar henüz o kadar sıcak değil.
Bizim bir komşumuz sırf bu sebepten dolabını yenilemek zorunda kaldı. Onun buzluğunda kurban bayramından etler varmış. Mecbur değiştirdi dolabı çünkü kokuyu arıtamadı. Onunda galiba elektrikle ilgili bir sorun olmuştu, o yüzden dolap çalışmamış.
ya çok tşk uraştırdım sizide:) tüh ya ne salaklık bendeki ya. tatil modu deip geçtim.sonra kullanma kılavuzunda okumuştum önceden onlar aklıma geldi ama.tatil modudur de inandıramadım kendimi.çok üzgünüm ya.
zaten dolabın kapağında özel kendiliğinden buzlukları war. elektrik fln gittiğinde bi süre idare etsin die.onlar biraz işe yarar.
zaten kombi kapalı ev souktur.bende gidenlere deilde en çok dolaptaki kokuyu arındıramam die korkuorum
Bunu gördüğüm iyi olduu benmde buzdolabim bundan tatil moduna almam artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen dalıyoruz öyle işte, salaklık demeyelim de. Havalar henüz ısınmadı, öyle çok koku yapar mı bilemiyorum ama, siz yine de fazla geciktirmeyin isterseniz. Tavuk-et falan varsa sıkıntı olabilir.
1 gün falan olduysa hemen erimez yarın kapatılırsa merak etme
tmm cnm çok tşkler ilginiz için.maşallah müşteri hizmetlerinden çabuk yorum alıorum burda:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?