acil yardım lazım bana !!

Yani iki gün sonra tekrar baktırdığınızda 2000 e yakın bir değer çıkması gerekiyor. Katlanarak artıyorsa sağlıklı bir gwbeliktir.

Hiçbir kadın dogumcu kanda yeni yeni yükselen bi gebeyi yat sana bi alttan bakayım demez dr.mantıklı hareket etmiş o baksa ben baktırtmam düşügü tetikler

Canim ne alakası var. Keseye mutlaka bakması gerekiyor. Çünkü dış gebelik miyomlarin belirlenmesi vb işlemler var. Kesenin nerede olduğu hamileliğin selameti açısından çok önemli.

Bir de değerin daha çok düşük ultrasonda baksada göremez doktor. Alttan muayene ile bile göremezdi muhtemelen. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra doktora gitme konusunda hiç acele etmemiştim 1 buçuk aylık falan olmasını beklicektim. Benim kahverengi akıntı oldu o sebepten 5 haftalıkken gittim. Çok acele etmeye gerek yok aslında ama biz sabırsızlanıoruz biran evvel görmek için.

Hiçbir kadın dogumcu kanda yeni yeni yükselen bi gebeyi yat sana bi alttan bakayım demez dr.mantıklı hareket etmiş o baksa ben baktırtmam düşügü tetikler
ıyıde ama canm benım bebegım ne kadarlık bılmıyorum belkı tahmınen 2 haftalık felandır dedı dırek belkı söyledıgınden fazla belkıde az yanı keseyı görmedık sonucta gec dollenme olmus dedi adet tarıhıme gorede hesaplayamıyorm kı ayrıca bır ay bekleyemem kı ben :( bı ay sonra gel dıyo

Bir de değerin daha çok düşük ultrasonda baksada göremez doktor. Alttan muayene ile bile göremezdi muhtemelen. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra doktora gitme konusunda hiç acele etmemiştim 1 buçuk aylık falan olmasını beklicektim. Benim kahverengi akıntı oldu o sebepten 5 haftalıkken gittim. Çok acele etmeye gerek yok aslında ama biz sabırsızlanıoruz biran evvel görmek için.
sen bılıyosun ama bak 1 bucuk aylık olmasını bekledm yada 5 haftallıkken gittim diyosun ben onuda bılmıyorum kı ama saten bılsem acele etmem neden edeyım bana kesın su kadarlık dese beklerm bende

Canim ne alakası var. Keseye mutlaka bakması gerekiyor. Çünkü dış gebelik miyomlarin belirlenmesi vb işlemler var. Kesenin nerede olduğu hamileliğin selameti açısından çok önemli.
bak bıde o var yanı hadı allahım gostermesın dıs gebelıkse baksaydı ıyıydı ya :( bence ben 1 hafta sonra felan bırdha gıdıyım ya

Canımsın bak ben ebeyim 10 yıldırda bu meslegi yapıyorum devlette evet kese önemli ama daha tam yerleşmeden neden baksın vajinal kesinlikle gebelign ilk haftalarnda sakıncalı

peki dedıgı gbı

pekı dedıgı gıbı 2 haftalıksa napıyım ne zman gıdıyım bakması ıcın ne zman yerlesır ??
Ben 2 haftalık demedim :) canım benim dr.um tanıdık oldugu için nerdeyse haftalık gel kontrol edelim diyo ama yerinde olsam 2 gün sonra kanda testi tekrarlardım iki katına çıkıp çıkmadgı saglıklı bi gebelikmi deglmi habercisi

tmam ben sakin oluyum ne zman gıdıyım peki doktorun dedıgı gbı 2 haftalıksa suan ??

Back
X