- 10 Nisan 2022
- 48
- 20
- 18
- 27
- Konu Sahibi Melekkk652
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüsümde ağrı var damarlar çok belirgin kasıkta ve karnımda batma var. Adetime 3 gün var silik çıktı. Fotoğrafta da çok belli değil amaCanım çizgi var ama adetine kaç gün var ve goguslerde ağrı felan var miydi canim
Iciniz rahat etmesi icin verebilirsinizHeyecanıma yenik düşüyorum evdeki testlere de çok güven olmuyor. Adetime 3 gün var ama yarın direk kan versem belli olur mu varsa ? Beklemek çok zor çünkü
Kan sonucum 10.31 testimde böyle hamilemiyimCanım çizgi var ama adetine kaç gün var ve goguslerde ağrı felan var miydi canim
Canım 10 pozitif oluyor ama iki güne bir takibini yaptirmalisinKan sonucum 10.31 testimde böyle hamilemiyim
Dahiliye yapmadı sağlık ocağıda değerden ben anlamıyorum dedi yapmadı cuma kadın doğuma gitcem artık bekliyorum sabırsızlıklaCanım 10 pozitif oluyor ama iki güne bir takibini yaptirmalisin
Yok canım döllenme olmuş yani 10 pozitif oluyor canım inşallah sağlıklı ilerler stres yapmaDahiliye yapmadı sağlık ocağıda değerden ben anlamıyorum dedi yapmadı cuma kadın doğuma gitcem artık bekliyorum sabırsızlıkla
Kasıklarımda ağrı olması normal mi bide mide bulantısıYok canım döllenme olmuş yani 10 pozitif oluyor canım inşallah sağlıklı ilerler stres yapma
Normal tabiki canım kanama olmadığı sürece bir insan oluşuyor bedeninde kolay bişey mi bir insan yaratiliyor yani stres yapmaKasıklarımda ağrı olması normal mi bide mide bulantısı
7 aylık evliyim pek bilmiyorum o yüzden hep bi tedirginlik var şuana kadar çok şükür kanama olmadıNormal tabiki canım kanama olmadığı sürece bir insan oluşuyor bedeninde kolay bişey mi bir insan yaratiliyor yani stres yapma
Hastaneye gittin miii çok merak ettim7 aylık evliyim pek bilmiyorum o yüzden hep bi tedirginlik var şuana kadar çok şükür kanama olmadı
kese görünmedi 3 gün geciktiği zaman yapmıştımHastaneye gittin miii çok merak ettim10 çıktığında adetin geçmiş miydi
benim 2 hafta geçti daha bugün gördüm keseyi. Öncesinde görememiştik. Kan değerin güzelse olur inşallah herşey gönlünce olsun :))Evet bugün gittim daha erken olduğu için
kese görünmedi 3 gün geciktiği zaman yapmıştım
Değerin kaçtı canım gördüğünde benim 90 bugünbenim 2 hafta geçti daha bugün gördüm keseyi. Öncesinde görememiştik. Kan değerin güzelse olur inşallah herşey gönlünce olsun :))
İlk verdiğimde 50 ydi adetime 3 gün vardı. 4 gün sonra gittim 283 olmuştu. Baktık göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel dedi ozaman gördük canımDeğerin kaçtı canım gördüğünde benim 90 bugün
Benimde bugün 213 çıktı doktor haftaya görürüz dediİlk verdiğimde 50 ydi adetime 3 gün vardı. 4 gün sonra gittim 283 olmuştu. Baktık göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel dedi ozaman gördük canım