• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım Lütfeen..!!

GitarisTtT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
9
0
86
İzmir
Ben Bornova Anadolu Lisesindeyim , yaklasık 6aydır birisinden baska hic bir sey düsünmüorum. Aramız bozuldugunda aklıma birsürü sey getirip cok fazla üzülüyorum , aglıyorm. Onunla iyi vakit gecirdigim bi gün o anlardan baska bi sey getiremiyorum aklıma ve o gün sevincten her sey mükemmel geliyo bana. Ne biliyim onun olan her sey cok baska geliyo. Baskası yaptıgında kınadıgım bi sey o yaptıgında cok tatlı geliyo falan.. :)) Sacma sapan seyler oluyo yani bana su aralar.. Ne yasadıgımı tam olarak kestiremiyorum...
Ama ortada teklif yok, resmilestirilmiş adı koyulmus bi ilişki fln da yok ama ne biliyim onunda bana arkadas olarak bakmadıgını düsünüyorum.
Bana karsı hep herkesden daha koruyucu ama yeri geldigindede herkesten cok üzüyo beni.
Ve ne zaman aramızda cok az mesafe varken göz göze gelsek sesim degisiyo onunda oyle.. Ve istemsizce dudaklarına bakıyorum kıvırmak icin hemen dikkatimi cevremdeki baska seylere dagıtıyorum. Rezil oluyomuyum bilmiyorum artık ama :D
yaptıgı en ufak bisey cok koyuyo ve moralimi cökertmeye yetiyo ben bu durumda olmak istemiyorum artık bu kadar üzülmek istemiyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirm yardımcı olursanız cok sevinirimm...

Son düzenleme:
Çocuk sizden hoşlansaydı zaten gelip açılırdı di mi?
Siz bence unutmaya bakın..:teselli:

Çocuk sizden hoşlansaydı zaten gelip açılırdı di mi?
Siz bence unutmaya bakın..:teselli:

bunu denedim :( Ama ne yazıkki 2haftadan sonra dayanamadım. Malesef sınav donemime denk geldi ve 70 den asagı dusmemisken 40larda gezdim...
Neyse sonuc olarak basaramadım bunu.
Bu konuyu acmamın sebebide yardım istemem. Ben de sizin düsündügünüz gibi düsünüyorum bencede unutmalıyım. Cünkü Son senem ve sınava giricem toparlayamıyorum cunku ondan baska bi sey düsünemiyorum.
Ama nasıl unutucam? Bunu denedim ama basaramadım .
Nasıl kolay unutabilirim bi fikriniz varsa cok sevnirim :(

Bi sey oLduu :D . Bu gün btn arkadaslar sinemaya gittik. O da geldi ve telefonuma ulasamadıgını soyledi. 4 ay once degistirdim de :kızgın: ben de yeni numaramı verdim ama oylesine soledigini dusundum acıkcası..
Az once bi msj aldım.
Bana farklı anlamda baktıgını ,, arkadas olmamızın ona işgence gibi geldigini ve kendimi bu konuda kotu hissetmemem gerektigini ,, sadece beni unutması icin cevresinde bulunmamamın işini kolaylastıracagını yazmıs.!!! :D
Nası bi cevap vermeliyim ? Nasıl daha iyi anlatmıs olurum kendimi acil yardım !

Back
X