ACİL YARDIM LÜTFEN İKİLİ TESTTTTTT

promesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
167
86
48
41
İstanbul
ikili test kan sonucum böyle çıktı doktor fetal DNA testi önerdi risk var dedi lütfen yorumlar mısınız çok üzgünüm

Eklentiler

• image.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 82
Canım selam. Öncelikle bu test bir tanı testi değil, olasılık testi. Kaç yaşındasın ? Hiç bu testi yaptırmasaydın keşke direk Nifty test yaptırsaydın. Nifty pek çok kromozom bozukluğunu araştırıyor ve %99,9 kesin sonuç veriyor diyorlar. Lütfen üzülme doktoruna danış ve nifty test yaptır

Bugün ikili test sonucunu alır almaz hemen niftty yaptırdım, yaşım 37 ve ilk gebeliğim. Doktor sever 250 nün altıdna olsaydı daha çok endişe ederdik ama 866 olduğu iÇin içini ferah tutmaya çalış dedi. Tabi forumları okuyorum Bana benzer birilerini bulmak iÇin ( sizin de basınızdan geçti mi

Ben 40 yaşındayım, ilk gebeliğim ama başından beri araştırıyorum bu testleri. Doktor 2 Li test yaptırın deyince, dedim ki kesin riskli çıkacak, yaptırmayacağım :) nifty yaptırdık, çok şükür normal geldi değerler. Sizin de tamamen yaşla ilgilidir inanın, 2 Li testin bir anlamı yok, boşuna kendiniz üzmeyin bebeği de strese sokmayın.

Reactions: The
İkili test riskli sonuç verip nifty testle rahatlayan o kadar çok anne okudum ki, ikili test, üçlü test falan bunlar çok da anlamlı değil. Detaylı ultrason ve nifty test daha kesin bence de. Doktor ultrasonda ne gibi ölçümler yaptı? Burun kemiği, ense kalınlığı nasılmış ?

Burun kemiği ve enseye normal dedi, hatta emin olmak iÇin iki hafta üst üste bakıldı, bir hafta arayla ensede kalınlaşma oldu mu diye bakıldı ama her şey normal tam istediğimiz gibi dedi. Ama maalesef kan sonucu böyle çıkınca üzülmemek elde değil simdi niftty yaptırdım 10 güm stres cekecegim sonu güzel olacaksa sorun değil 1 sene de beklerim ama iyi olmazsa yıkılırım o yüzden çok korkuyorum

Canım ultrasonda %90 anlıyoruz demişti benim doktorum (Prof) Nolur evham yapma, hiçbir şey çıkmayacak Allah’ın izniyle göreceksin. Ultrasonda problem yoksa ikili teste hiç takılma. Seni çok iyi anlıyorum, benim de gebeliğimin ilk haftalarında toksoplasma çıkmıştı, adivite sonucunu beklerken her gün ağladım. Şimdi bile rahat değilim çoklu miyomlarım var, düşük olur mu, erken doğum olur mu vs kaygılar bitmiyor inan. Ama senin ikili teste üzülmen inan anlamsız, nifty temiz gelecek şüphem yok Allah’ın izniyle.

İnsallah çok moral oldunuz bana, yaklaşık 11 saatttir elimde telefon sürekli araştırma yapıyorum kendime benzer durumda birilerini arıyorum. İnssllsh sizin de sorunsuz bir doğum olur allah yardımcımız olsun

İnsallah çok moral oldunuz bana, yaklaşık 11 saatttir elimde telefon sürekli araştırma yapıyorum kendime benzer durumda birilerini arıyorum. İnssllsh sizin de sorunsuz bir doğum olur allah yardımcımız olsun
Canım sen telefonundan bebek eşyaları giysileri falan bak, ikili test farklı çıksa şaşardım bizim yaşımızda bu sonuç normal. Nifty seni rahatlatır, zaten ultrasonda da her şey normal. Kendini boşuna üzme... Amin inşallah alacağız bebişleri kucağımıza Cinsiyeti de belli olacak senin nifty testle. Ben de kızım olacağını öyle öğrendim. Ne zaman bunalırsan yaz ama dediğim gibi kendini üzme, doktorlar zaten korku gerilim dalında çok başarılılar. Miyomlarım yüzünden her doktora gidişimde panik atak yaşar oldum. Olsun çok şükür, anne olmamın endişeleri bunlar, alışacağız sen de ben de...

Canım üzülme bak göreceksin herşey yolunda gidecek.. Eğer bebeğinde bir sorun olsaydı %90 ihtimalle zaten burun kemiği ve ense kalınlığında bir bulgu olacaktı.. Aynı yoldan geçtim benim bebeğimin ense kalınlığı vardı hatta yaşım 27ydi ona rağmen ikili testim çok riskli çıktı bütün riskler 1/50 çıkmıştı.. Doktor bana çok yüksek ihtimalle bir sorun olduğunu söylemişti.. Nifty yaptırdım ve maalesef trizomi 18 çıktı.. Ama sizde burun kemiği ve ensemde sorun yokmuş ve riskiniz çok yüksek riskli çıkmamış.. Canınızı sıkmayın.. 9 10 güne belli olur..

Eki Görüntüle 2864779 ikili test kan sonucum böyle çıktı doktor fetal DNA testi önerdi risk var dedi lütfen yorumlar mısınız çok üzgünüm
Herkese merhaba benim sonucum temiz çıktı, allah sizlerin de yardımcısı olsun. Eğer benim gibi bu süreçten geçen birileri varsa gönülleriniZi ferah tutmaya çalışın allah hepimizin Yardımcısı olsun

Suan benimde tipki sizinki gibi cikti sonucunhz ne oldu acaba aldiniz mi bende yaptiracagim dna testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…