Acil yardim lütfen . Oğlum annem değilsin dedi

Neslihan2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
36
11
3
48
Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum

Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
Çocuk için büyük bir şok olmuştur. Birlikte bir uzmana gidip durumu konuşsanız daha faydalı olur. En azından doğru yönlendirme yapılır.

13 yaşındaki ergenin mahrem kavramını bilmesi, cep telefonunuzda çöp kutusuna hele hiç bakmaması gerekirdi. Etkilenmesi öfke duyması çok normal ama sizin eyleminiz de aynı şekilde normal. Cinselliği ayıp yasak kötü değil de birbirini seven insanların yaptığı bir şey olarak açıklarsanız doğrusu bu olur, tabii konuşma şansı bulursanız

Çocuk haklı valla ne işiniz var fotoyla yarı çıplak atmalar etmeler.Birinin eline geçse size karşı kullansa gel de insan içine çık sonra ne gerek var riske.Eşinizde azcık bekleyiversin tatil dönüşünüzü.Hep korktuğum şeydir aman telefonda absürt şeyim olmasında yolda belde ölürüm telefonumu incelerler arkamdan farklı düşünmesinler.Bugün 13 yaşında ki çocuğunuzun gördüğünü yarın başkası görür.Telefonunuz kapansa yada eşinizin telefoncuya verse al işte gitti tüm özeli insanın.

Valla ne desem bilemedim. Kimse annesini başka bir adamla nude fotoğrafta görmek istemez yani.
Tamam bakmaması gerekirdi vs ama görmüş artık. Yani olan olmuş. Nasıl toparlanır ki bu durum? Çok zor valla. O yaşta ben olsam ben de kaldıramazdım. Biraz üstüne gitmeyin bence. Hele hele kocam o benim bu normal vs demeyin, iyice ters teper.
Ha ayrıca nude fotoğraflar adamın başına iş açar. Bir güvenlik zaafiyetine bakar.

Kendinizi iğrenç hissetmenizi gerektirecek bir durum yok. Karı-koca arasında yaşananlar sadece sizi ilgilendirir. Eşinizle olan özel mesajlaşlarınıza kimsenin yorum yapmaya hakkı yok. Telefon da özel bir eşyadır. Oğlunuzun telefon karıştırılmayacağını bilmesi gerekirdi. Yaşananlar gayet normal ama çocuğunuz yaşı gereği bunu anlayamaz o da kendi açısından haklı. Bir uzmandan görüş alırsanız daha iyi olur nasıl yaklaşmanız gerektiğine dair

Çocuk haklı valla ne işiniz var fotoyla yarı çıplak atmalar etmeler.Birinin eline geçse size karşı kullansa gel de insan içine çık sonra ne gerek var riske.Eşinizde azcık bekleyiversin tatil dönüşünüzü.Hep korktuğum şeydir aman telefonda absürt şeyim olmasında yolda belde ölürüm telefonumu incelerler arkamdan farklı düşünmesinler.Bugün 13 yaşında ki çocuğunuzun gördüğünü yarın başkası görür.Telefonunuz kapansa yada eşinizin telefoncuya verse al işte gitti tüm özeli insanın.
hanımefendi, resmi ve imam nikahlı kocası ile yapmış bunu. Bu ne ayıplamaktır sizin hiç mi cinsel hayatınız yok yani

hanımefendi, resmi ve imam nikahlı kocası ile yapmış bunu. Bu ne ayıplamaktır sizin hiç mi cinsel hayatınız yok yani
hanımefendi onu demek istemiyor aslında.resim atma olayı bana saçma gelmiyor ama demek istediği şeyde mantıklı.yıllar önce erkek arkadasımla mesajlaşmalarım vardı çok absürt olmasada vardı işte.telefonumu evin kapısında düşürmüşüm.komsunun cocuğu bulmuş bide uyuşturucu bağımlısı p.. beni tehdit ediyor.korkak bir tip olsam para koparcak benden ki ne resim var nede ileri derecede bir mesajlaşma.yani en azından silmek lazım.

hanımefendi onu demek istemiyor aslında.resim atma olayı bana saçma gelmiyor ama demek istediği şeyde mantıklı.yıllar önce erkek arkadasımla mesajlaşmalarım vardı çok absürt olmasada vardı işte.telefonumu evin kapısında düşürmüşüm.komsunun cocuğu bulmuş bide uyuşturucu bağımlısı p.. beni tehdit ediyor.korkak bir tip olsam para koparcak benden ki ne resim var nede ileri derecede bir mesajlaşma.yani en azından silmek lazım.
hanımefendi sizin sevgiliniz, hanımefendinin kocası bu. Kadının tercihinden dolayı germeye de gerek yok kadını.
Çocuğunun özellikle de bir erkek çocuğunun mahremiyete saygı göstermesi gerekiyordu. Bayanın tek hatası 13 yaşındaki bir erkek çocuğuna bunu öğretmemiş olması. Yoksa yaşadıkları cinsellik, fantezi dünyası tamamen ona kalmış bir durum

Ergenlik zamani biraz zaman verin zaten ilerde bazi şeyleri anlicak sizde üstüne gitmeyin

hanımefendi sizin sevgiliniz, hanımefendinin kocası bu. Kadının tercihinden dolayı germeye de gerek yok kadını.
Çocuğunun özellikle de bir erkek çocuğunun mahremiyete saygı göstermesi gerekiyordu. Bayanın tek hatası 13 yaşındaki bir erkek çocuğuna bunu öğretmemiş olması. Yoksa yaşadıkları cinsellik, fantezi dünyası tamamen ona kalmış bir durum
size katılıyorum zaten. de bazen böyle durumlarda olabiliyor tedbirli olmak gerekirdi diyorum. tamemen silebilirdi telefonu yada dediğiniz gibi cocugun elinde annesinin telefonunun ne işi var.

Okuduğunu anlamamak bu olsa gerek :D Ben cinsellik yaşaması aa ayıp mı demişim nude foto riskli bu fotoğrafları birinin görebiliceğini düşünmesi gerek.Nikahlı kocamız diye cinselliğimizi telefonla kaydedip yayılsın o zaman değişik bi kafanız var insanın önce kendi mahremi önemli.Umarım başınıza nude atıp ta bir olay gelmez.Türkiyede yaşıyoruz malesef dikkatli olmamız lazım her türlü insan var...

Ne nedir bilemedim 🤷🏻‍♀️
Ama bir çocuk için bunlar travma.
Destek alırsanız belki çözebilirsiniz ama ölene kadar bunu unutmaz artık.

Back
X