Acil yardim lütfen . Oğlum annem değilsin dedi

Ay gerçekten bu kadar dünyadan bir haber olunur nerede yaşıyorsunuz acaba?Bu olaylar her yıl haberlerde gördüğümüz şeyler az haberlere bakın dünyadan bir haber kalmayın.Vermiş olduğum sadece bir örnekti bin tane ihtimaller arasından tutup buna mı takıldın?Bu kadar hümanistlik fazla :)Yazım yanlışıma da takılma boş ver TDK değilsin :)
Dünyada hangi ülkeden bahsediyorsunuz Ruanda falan mı? Bazen aksaklıklara maruz kalsak da hukuk devletiyiz ya hani. Sırada beklemiyorlar size şantaj için ama olur da şantaja maruz kaldınız bundan onun korkması gerekir. Siz niye özelinizi servis edenden korkuyorsunuz?

Bir ara telefonların ön kamerası akşam çekebildiği için kayıt alıyor senaryosu yazdılar. Sizin bundan farkınız yok!

Hanımefendiyi de hanfendi diye yazmayın yahu. Ne kısaltma ne harf hatası...

Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
Bir erkek çocuğu için baya travmatik olmuş, anneler çocuklar için kutsaldır hicbir çocuk annesini o halde görmek istemez , şuanda oğlunuz tiksinç hissediyor size karşı, bir pedagog ile görüşüm bu durumu...

Dünyada hangi ülkeden bahsediyorsunuz Ruanda falan mı? Bazen aksaklıklara maruz kalsak da hukuk devletiyiz ya hani. Sırada beklemiyorlar size şantaj için ama olur da şantaja maruz kaldınız bundan onun korkması gerekir. Siz niye özelinizi servis edenden korkuyorsunuz?

Bir ara telefonların ön kamerası akşam çekebildiği için kayıt alıyor senaryosu yazdılar. Sizin bundan farkınız yok!

Hanımefendiyi de hanfendi diye yazmayın yahu. Ne kısaltma ne harf hatası...
Sizinle burada tartışmaya girmek istemiyorum tek diyeceğim şu umarım hukuk sistemine güveniniz hiç bir zaman azalmak zorunda kalmazsınız.Benim yorumumu katılmıyorsanız beğenmedim butonu var orada işaretlemeniz yeterli.

Kocaman kocaman kadınlar toplanıp 13 yaşında babası bu zamana kadar ilgilenmemiş annesi başka bir adamla evli çocuğa kızılıyor ben çok şaşırıyorum bazen .
Çocuk değilde sanki 25 yaşındaki adam bu . Telefonu eline almasına izin veren , bide foto atıp telefon şifresi , galeri şifresi kullanmayan siz suçlusunuz hanımefendi . Çocuk bu şu yaşımda annemin başka adama attığı fotoları görsem bana travma olur .
Bazı çocuklar annelerini çok kutsallaştiriyor seks yaptığınızı biliyor yazan yorumlar çok tuhaf anneniz seks yaparken düşünüyor musunuz arkadaşlar ?
Sorum kim suçlu değil . Suçluyum veya değilim ben zaten acı çekiyorum. Sorum eğer varsa bir öneriniz yoksa lütfen egonuzu, ofkenizi başka yerde tatmin edin.

Sorum kim suçlu değil . Suçluyum veya değilim ben zaten acı çekiyorum. Sorum eğer varsa bir öneriniz yoksa lütfen egonuzu, ofkenizi başka yerde tatmin edin.
Neslihan hanım siz gerçekten Neslihan misiniz hayatta kimsiniz , necisiniz biliyor muyum ? Ya da sizce benim adım gerçek hayatta papatya mi ? Burda nasıl ego tatmin edebilirim ?

Öfkeden bahsetmek gerekirse eğer evet ofkelendim . Ergenliğe girmiş bir çocuğa sizin cocugunuza terbiyesiz yazmışlar . Kız çocuğa , üste çik , cinselliği biliyordur yazmışlar . Gerçekten çocuk yetiştiren insanların birkaç kitap açıp karistirmasindan yanayım . Bu çocugun yanında babası yok ve sizin tercih ettiğiniz adamla cinsel içerikli fotoğraflari görüyor ve sizin cinselliğinizi hayal ediyor. Bu konuda yardim verebilecek kişi ben değilim çünkü konu çok karmaşık . Ben 0-6 yaş arası çocuk psikolojisi ile ilgili kitaplar okudum ve çocuğunuz o yaşta olsa da bir öneri vermezdim . Çünkü bu durum hassas anlatabiliyor muyum ? Bu çocuğun ileriki dönemde evlendiğinde eşi ile olan ilişkisini de etkileyebilir. Bir psikologa danışmak gerektiği düşüncesindeyim. Evet kızarak , trip atarak ve üste çıkarak sorunu çözersiniz sonrasında ilişkiniz neye evrilir bilemiyorum şundan beş yıl sonra bu çocuk sizin evinizden çıkıp üniversiteye gidecek çünkü o zaman bu şekilde elinizde tutamazsiniz

Back
X