Acil yardım lütfen!!!

Pamuk6034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
36
15
38
33
Son adet tarihim 20 Eylül 30 ekimde kan testi yaptırdım 7842 çıktı değerim ertesi gün doktora gittim keseyi gördük 15 gün sonra gel bebeği görelim dedi bugün gittim karnımdan baktı kese boştu alttan baktı embriyo var ama gelişmemiş 4mm kalbi oluşmamış dedi 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi böyle olup kalp atışını duyan varmı şuan kötüyüm cevaplarınızı bekliyorum

İnşaallah Allah gonlunuze gore versin. Sanırım boyle durum yasayanlar oluyor doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın. Sakin olup stres yapmayın inşaallah duyarsınız. Bırcok gec dollenme gec oluşma gec duyma hersey farklı oluyor herkesin gebeligınde sız bıraz sabredin haftası haftasına degısıyorlar.
🙏

Arkadaşımla aynı gün kan testi verdik onun 4 binlerde çıktı ben 7842 o bugün kalp atışını duydu ben hiç bişey göremedim 4mm embriyo ama kalp oluşmamış dedi bu durumla karşılaşanlar yazabilir mi lütfen kafamı rahatlatmaya ihtiyacım var

Arkadaşımla aynı gün kan testi verdik onun 4 binlerde çıktı ben 7842 o bugün kalp atışını duydu ben hiç bişey göremedim 4mm embriyo ama kalp oluşmamış dedi bu durumla karşılaşanlar yazabilir mi lütfen kafamı rahatlatmaya ihtiyacım var
Canım benm de aynı şekilde oldu embriyo gelişemedi ve kürtaj oldum

Bazen kalp atışı geç duyulabiliyor. Inşallah 10 gün sonra duyarsınız. Ama duyulmasa bile üzülmeyin. Sağlıklı bir gebelikse devam eder zaten. Allah gönlünüze göre versin

Back
X