Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar evleneli nerdeyse bir buçuk ay olmak üzere ama adetim evlendigimden beri tam zamanında olup sadece 2 gün sürüyor. Evlenmeden önce 6 gün sürerdi hep. İlkinde şüphelenip test yaptım ama negatif çıktı sizce neden olabilir?
Merhaba kızlar evleneli nerdeyse bir buçuk ay olmak üzere ama adetim evlendigimden beri tam zamanında olup sadece 2 gün sürüyor. Evlenmeden önce 6 gün sürerdi hep. İlkinde şüphelenip test yaptım ama negatif çıktı sizce neden olabilir?
Evlendikten sonra bu tür sıkıntılar banada oldu ama sonra düzeldii bunları bazı kızların adeti boyle şaşırabiliyor 2 gün bile gelmesi iyi birşey 1 gün gelmesi sıkıntılı
Eğerki hala takıyorum dersenki doktora gidebilirsin daha iyi olur
Evlendikten sonra bu tür sıkıntılar banada oldu ama sonra düzeldii bunları bazı kızların adeti boyle şaşırabiliyor 2 gün bile gelmesi iyi birşey 1 gün gelmesi sıkıntılı
Eğerki hala takıyorum dersenki doktora gidebilirsin daha iyi olur