Acil yardım lütfen

nilesssyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
18
7
1
33
Arkadslar ben hamileyim son adet tarıhım 11 hazıran ılk hcg testı 11 temmuz sonuc 263 ıkncı hcg 14 temmuz 592 artıs var ama haftama göre düşük deger galiba doktorlar keseyi göremeyz hcgnn artması gerek dıyolar degerleri düşük olup sonradan yükselen varmı ılk de düşük baslamıs haftama göre smdide düşük bilgisi olan yardmcı olablirmı kötüyemi işaret bu degerler

İlk öğrendiğiniz değer önemli değil düzgün artış önemli sizinki de gayet iyi zaten kese göründükten sonra değer önemli değil 3-4 güne de görünür korkmayın

Endıselenmeyın ıkı katı artmış neredeyse 2 günde bır artışı takıp edın hamılelıgını sizden daha düşün betayla öğrenen ınsanlar var onemlı olan artışı gayet ıyı görünüyor suan. Kese suan görünmez artıştan sonra gorulebılır.
Benım beta degerımı ıkı günde olcturuyordum 365 ıkı gün sonra 450 çıkmıştı ve daha sonra düşmüştü ve aynıydı sağlıksız olmuştu.
O yüzden degerınız ıyı rabbım sağlıcakla devam etmesını kucağınıza almayı nasıp etsın

İlk öğrendiğiniz değer önemli değil düzgün artış önemli sizinki de gayet iyi zaten kese göründükten sonra değer önemli değil 3-4 güne de görünür korkmayın
Bu persmbe gitmeyi planlıyodm ama degerlermden dolayı persmbde görünmez heralde

Amin canmm coook tesekkr ederim insalah

Haftaya göre değer olayına hiç girme çünkü geç döllenme olabiliyor sandığımız haftalarda olmayabiliyor aslında veya dalgalı bir hormon hcg kiminde yüksek seyrediyor haftaya göre kiminde düşük yani buna sakın ola ki takılma senin takılacağın nokta sadece artışın düzeni olmalı o da zaten şuanlık güzel artıyor gibi duruyor. Ayrıca hcg 2000 lere gelince vajinal yoldan 3000 lere gelince de karından ultrasonla kese görünür yani sen de haftaya gitsen kesin görürsün hatta belki cumartesi bile görülebilir ama riske atmamak adına haftaiçi git bence

Aynı haftalarda bazı kısılern degerlerı cok yüksek ınsan endıselenıyor ıster ıstemez ınşalah dediginz gibidir tesekkr ediyorum yorumunz ıcın suan ıcn olumsz bi durum hssetmiyorum ama hcg düşük oldugu ıcın aklma takılıyor ıster ıstemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…