Acil yardım lütfen :((((

mlk20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
13
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar sizin düşünce olarak yardımlarınıza ihtiyacım var tek başıma işin içinden çıkamıyorum benim bi sevgilim vardı benimle çıkarken gitti başkasıyla evlendi yetmedi ondan ayrıldı bi başkasıyla evlendi ve boşanmış ondanda şuanda bana geri dönmek istiyo pişman oldugunu söylüyo ona inanmamı istiyo ben onu çok sevmiştim ve halada seviyorum ama inanamıyorum çünkü o beni çok üzdü yarım bıraktı bi tarafdan böyle düşünürken diger tarafdanda onu aklımdan çıkaramıyorum napcagımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun bana

mrb arkadaşlar sizin düşünce olarak yardımlarınıza ihtiyacım var tek başıma işin içinden çıkamıyorum benim bi sevgilim vardı benimle çıkarken gitti başkasıyla evlendi yetmedi ondan ayrıldı bi başkasıyla evlendi ve boşanmış ondanda şuanda bana geri dönmek istiyo pişman oldugunu söylüyo ona inanmamı istiyo ben onu çok sevmiştim ve halada seviyorum ama inanamıyorum çünkü o beni çok üzdü yarım bıraktı bi tarafdan böyle düşünürken diger tarafdanda onu aklımdan çıkaramıyorum napcagımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun bana

bence dönme geri çook pişman olursun tabi neden gidip başka evlilikler yaptığını bilemem aranızdaki sorunları vs...ama bide 2 defa evlenp boşanmış biriyle inan evliliği rayına oturtmak çook zorr.benimde eşim 2 defa evlenip ayrılmış biri çook zor şeylerden geçtim güvensiz oluyorlar evliliği basite alıyorlar vs birsürü şey.profilimden okuyabilirsin..kalbin nekadar onu istese de sen mantığını dinle derim..

Hem seni hem de evlendiği diğer insanları yarı yolda bırakmış belli ki... sana olan sevgisi gerçek olsa seni bırakıp gitmezdi ama dönmesi süper olmuş, onun ne yüzsüz olduğunu ne kadar düştüğünü görmüşsündür. Gururuna sarıl ve bırakma derim ben...

asla dönme..seni sevseydi bırakıp başkasıyla evlenmezdi..hata diyelim bi hata yaptı pişman oldu boşandı..gidip bir evlilik daha yapmış oda olmamış bakmış ki boşta kalmış sana dönmüş..aman canım uzak dur ondan ilerde çok pişman olabilirsin..sen önüne bak..illaki karşına seni sevip değer verecek birisi çıkar..

hepinize teşekkür ederim haklısınız en iyisi unutmak benim için hiç olmamış birini

Ahh canımmm, nedendir insanların hepimiizin mazoşist gibi davranması. Kendimize acı çektirmekten mutlluluk mu duyuyoruz nedir :)))

Nasıl o evliyken üzülsende onsuz oldun ve mutluydun, aynen öyle devam et, çünkü tekrar tekrar tekrar sana aynı şeyleri yaşatacaktr,sana karşı gerçek duygusu olsa seninleyken gidip evlenmeye cesaret edemezdi.
Bak yolunnaa seennnn, kurcalama aklını bunlarla, cevap kesin, adam kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor, vazgeçilmez olduğğunu görmek istiyor, vazgeçtiğini kanıtlada aklı başına gelsin, neyin ne olduğunu görsün..

Bolll mutluluklar sanaaa :)

bunu cevabı çok net değil mi evlen miş boşanmış seni daha önce bırakmış şimdi ne malum
tekrar aynı şeyleri yaştmyacağı

bir kere eviliğe evcilik gözüyle bakan birinden ne hayır gelir?? o olmadı o,o da olmadı bu..ne kadar basit!!!!bekle bekle kaç...

valla canım kaç yıl birlikteydiniz niye ayrıldınız eşleriyle niye ayrılmış bilmemiz lazım
1)geçimsiz bir insandır kimseyle anlaşamamıştır ve bu adam senle de anlaşamaz mutsuz olursun
2)hadi ayrılma sebeplerinin hiçbirinde suç onda değil diyelim yine de güven olmaz çünkü bazı erkekler hayatları düzene girsin diye evleniyolar yemek yapan çamaşır yıkayan ütü yapan biri olsun diye...
3)aranızdaki bağ hiçbir zaman kopmamıştır seni hiç unutamamıştır ve birlikteliğiniz çok imkansızdır ondan başkalarıyla evlenmiştir ama olmayınca herşeyi göze alıp sana dönmek istemiştir
eğer ilk 2 şıktan biriyse durumunuz olmaaazzzz ama üçüncü şıksa belki bir daha deneyebilirsiniz

Back
X