- Konu Sahibi simgeeeeee
-
kızlar merhabalar. sizden acil yardım almam gerekiyor. sevgilimin adına açılmış ikinci sahte facebook hesabı ben artık sevgilimden şüphe etmeye başladım. duydum ki turkcell'in uygulaması varmış 2222ye şifre yazıp gönderdiğinde o şifreyle hattın hangi numaralarla konuştuğu,görüştüğü bulunabiliyormuş ben bulamadım çıldırmak üzeriyim lütfen acil yardım edin lütfen bu nasıl gözüküyorrbu arada 100mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi? lütfen yardım edin??
Allah iyiliğini versin tatlımhem sevgilinin aldattığını düşünüyorsun, çıldırmak üzereyim diyorsun. Aynı paragrafta 100 mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi diye soruyorsun
yok oda bu konuyla ilgili aslında :)) net paketi yapmış şarkı indirmek için yaptım dedi o yüzden :) turkcell konusunda bir bilgin var mı canım nasıl bakılıyor numaralar?
Şimdi oldu :))
Turkcell konusunda bilgim yok malesef ama bu güvenlik ve gizlilikle ilgili bir konu olduğu için bence öğrenemezsin bu şekilde.. Başka yollar bulman gerekiyor.. Madem şarkı indirmek için yapmış versin parolayı sana da.
kızlar merhabalar. sizden acil yardım almam gerekiyor. sevgilimin adına açılmış ikinci sahte facebook hesabı ben artık sevgilimden şüphe etmeye başladım. duydum ki turkcell'in uygulaması varmış 2222ye şifre yazıp gönderdiğinde o şifreyle hattın hangi numaralarla konuştuğu,görüştüğü bulunabiliyormuş ben bulamadım çıldırmak üzeriyim lütfen acil yardım edin lütfen bu nasıl gözüküyorrbu arada 100mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi? lütfen yardım edin??
Aldatıyorsa eğer şöyle en içlisinden şarkılar dinleyerek acısını dağlayacaktır belki
Şarkılar ortalama 4-5 mb harcar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?