acil yardım lütfen :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
kızlar merhabalar. sizden acil yardım almam gerekiyor. sevgilimin adına açılmış ikinci sahte facebook hesabı ben artık sevgilimden şüphe etmeye başladım. duydum ki turkcell'in uygulaması varmış 2222ye şifre yazıp gönderdiğinde o şifreyle hattın hangi numaralarla konuştuğu,görüştüğü bulunabiliyormuş ben bulamadım çıldırmak üzeriyim lütfen acil yardım edin lütfen bu nasıl gözüküyorr :( bu arada 100mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi? lütfen yardım edin?? :(

kızlar merhabalar. sizden acil yardım almam gerekiyor. sevgilimin adına açılmış ikinci sahte facebook hesabı ben artık sevgilimden şüphe etmeye başladım. duydum ki turkcell'in uygulaması varmış 2222ye şifre yazıp gönderdiğinde o şifreyle hattın hangi numaralarla konuştuğu,görüştüğü bulunabiliyormuş ben bulamadım çıldırmak üzeriyim lütfen acil yardım edin lütfen bu nasıl gözüküyorr :( bu arada 100mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi? lütfen yardım edin?? :(

Allah iyiliğini versin tatlım:71: hem sevgilinin aldattığını düşünüyorsun, çıldırmak üzereyim diyorsun. Aynı paragrafta 100 mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi diye soruyorsun:1:

Aldatıyorsa eğer şöyle en içlisinden şarkılar dinleyerek acısını dağlayacaktır belki:ssz:

Şarkılar ortalama 4-5 mb harcar.

Allah iyiliğini versin tatlım:71: hem sevgilinin aldattığını düşünüyorsun, çıldırmak üzereyim diyorsun. Aynı paragrafta 100 mb internet paketiyle şarkı indirilebilir mi diye soruyorsun:1:

yok oda bu konuyla ilgili aslında :)) net paketi yapmış şarkı indirmek için yaptım dedi o yüzden :) turkcell konusunda bir bilgin var mı canım nasıl bakılıyor numaralar?

yok oda bu konuyla ilgili aslında :)) net paketi yapmış şarkı indirmek için yaptım dedi o yüzden :) turkcell konusunda bir bilgin var mı canım nasıl bakılıyor numaralar?

Şimdi oldu :))

Turkcell konusunda bilgim yok malesef ama bu güvenlik ve gizlilikle ilgili bir konu olduğu için bence öğrenemezsin bu şekilde.. Başka yollar bulman gerekiyor.. Madem şarkı indirmek için yapmış versin parolayı sana da.

Şimdi oldu :))

Turkcell konusunda bilgim yok malesef ama bu güvenlik ve gizlilikle ilgili bir konu olduğu için bence öğrenemezsin bu şekilde.. Başka yollar bulman gerekiyor.. Madem şarkı indirmek için yapmış versin parolayı sana da.

canım facebooku o yapmamış yani öyle diyor,hani nettende faceye giriliyor ya ben şüphelendim acaba o facebook hesabı onun mu diye sordum hayır net paketini şarkı indirmek için yaptım dedi. turkcell şifreside var ama nasıl bakıldığını bilmiyorum sorun orda .s

Ay sabah sabah gülümsettin ya, gerçi son sorun da sevgilinle ilgiliymiş ama ilk msjda anlaşılmıyo çok komikti ve tatlı:))

Sevgilnini telefonunu bi ara eline geçirirsen bir numaraya msj gönderip şifre alıyorsun, internetten o şifreyle tüm detayını bulabiliyorsun tam detaylarını hatırlamıyorum turkcell.com.tr den incelesene nasıl yapılacağını.

benim bildiğim şu canım bana eski sevgilim yapmıştı :)
kimlerle görüştüğümü görmek için şifreyi bana ver dedi bende saf gibi vermiştim :9:
ama son iki rakamı çıkmıyodu 3 sene önce türkcelde şuan çıkıyomu bilmiyorum :31:
ama vodafone da falan tam numara çıkıyo :27:

canım cok sekersin yaaaa :)

turkcell şifreyle turkcellin anasayfasından bireysel kullanıcıya gir . şifreyle giriş yap . ordan kullanım detaylarına gir herşeyi çıkar canım :)

evet oyle bır uygulama var..Mesela vodafonun var S yazıp 7000 yolladığında cebıne şifre gelıyo o şifreyle vodafone sitesıne gırıp önce noyu sonra şifreyı gırdığınde kımle nezaman nekdar görüşüldüğü msjlaştığı görulebılır...turkcelledede oyledır gır sıtesıne anlarsın...ama sevgilinin telınden msjı atman lazım...

Back
X