Acil yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim. Bir tane çocuğum var.Eşimle evlenndiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.Tek bir sebep yok. Hiç yoktan yere bile tartışma çıkabiliyor. Çok sinirli. Konuşmalarımı cevaplarımı yanlış anlayan sürekli o nedemek oluyor diyen olaylı büyüyüp beni döven. Ayrıca sürkli eleştiren evde yaptığım işten insanlarla ne konuştuğuma kadar eleştiren. Ayrıca ailesi yüzünden azar yemem adaletli olmayışı. Arkadaşlarından bile kıskanışı. Bemim ailemi istememesi ve aileme göndermek istememesi. Ailem uzakta. Kendi ailesi söz konusu olunca her şeyi yapıp benim aileme gelince hep eleştirici olması. Ve bir yığın hakaretler. Bazen pişman oluyor artık kavga etmeyelim huzursuzluk istemiyorum diyor. Napmalyım boşama konusunda

Sen daha iyi bilirsin bacimda... cekikecek dert degil. Pismanligi benin bir isime yaramiyorsa ne yapayim pisman olmasini? Olmasada olur onemli olan pisman olup tekrarlamamak.

Boşama konusunda,avukat bulup tüm gerçekleri anlatacaksın.Davayı açacak,boşanacaksın.
Eğer sorduğun bu ise.

değişmiyor canım bu fabrika çıkışları hiç değişmiyor, boşanıp boşanmamak senin kararın lakin 2. çocuğu sakın ama sakın düşünme bir müddet düşün sinirliyken karar verme, seni dövüyormuş birde utanmaz

ben hep düzelir düşüncesiyle 12 yıl katlandım şuan olan çocuklarıma oluyor, boşanma aşamasındayız
onsuzda dışarda bir hayat varmış bunu öğrendim.. allah yardımcın olsun

Pazartesi günü bulunduğunuz ilin adliyesine gidebilirsiniz mesela

Son düzenleme:
Soylemesi kolay diyenler olacak belki ama.. bosan arkadasim. Kendini bu kadar degersiz gorme. Su dunyada senin icin kendinden ve cocugundan daha degerli hicbir sey yok unutma.

Yine çok büyük kavga çıktı aramızda. Gidicem boşanıcam dedim bırakmadı hazmedemedi çocuğu hayatta vermem gidiyorsam sen git dedi. Almaya geleni de delik deşik edicem dedi katil olurum yine vermem dedi :'( kovdu beni ailesini aradı ulaşamadı.yine dövecekti bıçaklamaktan behsetti bi ara yine sindirdi beni. Bem şimdi nasıl gideyim çocuğumsuz asıl ben yaşayamam zaten bunalımdayım bide çocuğumsuz nasıl mücadele vereyim. Allahım benim gibi tüm çaresizlere yardım etsin. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

3 yıl cok bile dayanmissniz oyle insana cocukta yapilmaz..Evde fiziksel ya da psikolojik siddet varsa o evlilik ztn bitmiştir..Oyle kolay deil elinden cocugunu almasi kucuk çocukları ztn hakim babaya vermio bi de o dayagindan bi darp raporu alirsaniz uzaklaştırma da alir kuru tehditleriyle birakmis olursunuz..Biraz cesaret sadece arkadasm kimsenin tutsagi olma kendine guven basarabilirsin..

Yine çok büyük kavga çıktı aramızda. Gidicem boşanıcam dedim bırakmadı hazmedemedi çocuğu hayatta vermem gidiyorsam sen git dedi. Almaya geleni de delik deşik edicem dedi katil olurum yine vermem dedi :'( kovdu beni ailesini aradı ulaşamadı.yine dövecekti bıçaklamaktan behsetti bi ara yine sindirdi beni. Bem şimdi nasıl gideyim çocuğumsuz asıl ben yaşayamam zaten bunalımdayım bide çocuğumsuz nasıl mücadele vereyim. Allahım benim gibi tüm çaresizlere yardım etsin. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Oyle kolaymiymis? Cocukla tehdit ediyor sizi ama o isler onun istedigi gibi yurumuyor. Cocugu vermem falan hep sizi sindirmek icin. Kendinize biraz deger verin.

3 yillik esinizden dayak yemeniz bile bosanma sebebi tek basina.
Fakat merak ettigim bisey var 3 yillik evlisiniz, bir cocugunuz var ama esiniz hakkinda en ufak bir iyi ozellik yazmamissiniz. Boyle bir adamla neden hayatinizi birlestirme karari aldiniz?

Bu durumda nasıl iyi bir özelliğinden bahsedebilirim ki. Eskileri artılarından fazla. Evlenmeden önce o eksikleri göremedim ufak tefek olanları geçicidir diye düşündüm. Zaten baştan hata yaptım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X