acil yardim lutfenn:((( sag kalcamda kramp nolur yardimmm

sumeyradayioglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
190
6
33
İstanbul
5 aylik hamileyim ve hamileliğin 2 ayindan beri sağ kalcamda kramp oluyor.. Yolda yürürken aniden saplaniyo ve şiddetli bi şekilde gece yatarken donemiyorum bile.. Su an üstüne basamiyorum nolur yardim edin. Ne yapmam lazim...

5 aylik hamileyim ve hamileliğin 2 ayindan beri sağ kalcamda kramp oluyor.. Yolda yürürken aniden saplaniyo ve şiddetli bi şekilde gece yatarken donemiyorum bile.. Su an üstüne basamiyorum nolur yardim edin. Ne yapmam lazim...

Arkadaşım geçmiş olsun.ilk gebeliğin mi?doktorunun bundan haberi varmı?bu çok önemli bir konu 2.aydan beri neden ihmal ediyorsun?bi arkadaşımda buna benzer şikayeti vardı bacağı kasılıyodu genetik testte pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı iğneyle düzeldi.şayet sende de öyle bir durum varsa bu hemen tespit edilmeli lütfen ihmal etme...

Magnezyum eksikliği,doktorunuzla görüşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım geçmiş olsun.ilk gebeliğin mi?doktorunun bundan haberi varmı?bu çok önemli bir konu 2.aydan beri neden ihmal ediyorsun?bi arkadaşımda buna benzer şikayeti vardı bacağı kasılıyodu genetik testte pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı iğneyle düzeldi.şayet sende de öyle bir durum varsa bu hemen tespit edilmeli lütfen ihmal etme...

İlk gebeliğin evet doktoruna söylediğimde. Olucak onlar yapacak bisey yok dedi...:(

2.ay erken olabilir belki ama bende kramplar oluyor halen magnezyum eksikligi bazen ihmalkarliktan unutuyorum hemen basliyor. Bunun bi zarari yokbildigim kadar. Sen gunde 2 tane magnezyum ic bir haftaya kalnaz geçecek inşallah. .

2.ay erkenmi bilmiyorum ama kramplar normal bişey yani olasi durumlar bende 5 bucuk aylik hamileyim ve yeni yeni olmaya basladi doktorum magnezyum verdi yarari oluyor doktorunla kns istersen bi magnezyum versin

Back
X