• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lyorum:(((((

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
116
Diğer
kizlar ya su anda bunlari yazarken iki tarafli kasik batmlarim oluyor..cok siddetli degil ama yine de belli...adetime de 2 gun var 9 mayista olmam gerek..acaba hamilemiyim bu agri neden olabilir sizce cvp yazin ne olur..ne yapmaliyim,,,kafamçokkarıştı???
adet olacagim zaman belimden agri girerdi ama belimde bisey yok kasiklarimda batma var bir de gecenin bu saatinde bile midem kaziniyo,bulaniyo.....nasil uyuyacaksam artik....cvp yazin nedir bu sizce ooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff:uhm:

Üşütmüş olabileceğin aklıma geliyor ilk etapta. Benim hamileliğimde bu tarz bir ağrı olmamıştı. Geçmiş olsun. Yarına kadar geçmezse bir doktora görün ihmal etme olurmu?

canım ağrıkesici al ama hamilelikten şüpheleniyosan alma tabi ve ayaklarını sıcak suya koy sıcak tut ayaklarını topluyarak yat.

canım insallah hamilesindir. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. ama sen gene de herseye hazırlıklı ol. bunlar psikolojik de olabilir.

kançiçeğim yazılarını takip ettimde 2 günün kalmış ama inanılmaz streslisin benim tavsiyem biran önce kan tahlili yaptırda sende rahatla varsa bebekte stresten kurtulsun kızlar doktorlar stresin düşüklere neden olduğunun üstüne basıp duruyor biz daha hamiş olduğumuzu bilmeden stresten kurtulamıyoruz bari öğrende için rahat etsin canım tabi karar senin ama bu stres bebiş varsada zararlı bilesin öğrenmek en iyisi korkunu yenmelisin;)

tesekkurler kizlar ya vallahi bu cok degisik bir agriydi..mesela simdi bitti agrimiyor cok tuaf..yarin hastalanmam gerek bakalim hayirlisi...stres yapmamaya,dusunmemeye calisiyorum kendimi baska seylere veriyorum ama yine de aklimin bir kosesinde var iste...iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canim iyi ki varsiniz...insallah hamileyimdir o zaman kimseye söylemeden buraya yazacagim söz veriyorum...dualarim sizinle canlarim hoscakalin

tesekkurler kizlar ya vallahi bu cok degisik bir agriydi..mesela simdi bitti agrimiyor cok tuaf..yarin hastalanmam gerek bakalim hayirlisi...stres yapmamaya,dusunmemeye calisiyorum kendimi baska seylere veriyorum ama yine de aklimin bir kosesinde var iste...iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canim iyi ki varsiniz...insallah hamileyimdir o zaman kimseye söylemeden buraya yazacagim söz veriyorum...dualarim sizinle canlarim hoscakalin

bizimde dualarımız seninle inş. istediğin haberi alırsın (Tabi inş. bende :utangac:)

özlemle ,insllah canim sen de bebegine kavusursun hayirlisiyla...haftaya persembe test yapayim diyorum cikar dimi??? o zaman gunumu 6 gun gecmis oluyo ya...

canım öncelikle geçmiş olsun belki basit kistin vardır oda ağrı yapar kasık bölgesinde yanma yapar bence şikayetleerin kist şikayeti hemen dr git geçmiş olsun.

canım öncelikle geçmiş olsun belki basit kistin vardır oda ağrı yapar kasık bölgesinde yanma yapar bence şikayetleerin kist şikayeti hemen dr git geçmiş olsun.

canım arkadaşımız hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşş:))bugün topik açtı.. ağrıları ondanmış:))

tesekkur ederim kizlar darisi basiniza...
suphelerimde hakliymisim insaln kendini iblir ya cunku benim her ade aolcagim ay belim cok fena agrirdi...bu ay olmadi demek ki hamileliktenmis...
hayirlisiyla kucagima alayim bebegimi baska birsey istemem....

Back
X