Acil yardım Ne olur

Marya21

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
179
23
13
32
Aile eş arkadaştan herkesten bir darbe yedim kısacası Şuan yanımda duran tek kişi eşim oda çıkarsa hayatımdan diye bir korku oluştu. SEBEBİDE ŞU AİLEM bana sırt çevirince para pul dünya malı için herkesten herşeyi bekler oldum. Ya beni terk ederse ya oda giderse diye bir korku oluştu. İşi bıraktım dışarı çıkmak istemiyorum. Toplulukta duramıyorum heyecanlanıyorum. HER konuda kararsızım. Bir örnek verecek olursam diyelim ki eşimle kayın pederimin evine gidecez mesafe 12 saat yılda bir yada iki kez aylarca düşünüyorum durduk yere stres yapıyorum. NEDENİNİDE bilmiyorum. Allahım eşim ve siz değerli abla kardeşlerim sizden yardım istiyorum. Uyku düzeni yok yemek düzeni yok. Akşam işe gidecem diyorum sabah vazgeçiyorum. Öyle değildim ne oldu bana bilmiyorum. Bir öneriniz bir nasihatız benim gibi olan var mı acaba. Kaybetme korkusu neden var bende en çokta buna takılıyorum.

Kötü düşünürseniz, kötüyü çağırırsınız. Hepimiz yaşamışızdır en iyi arkadaşlardan, anne babadan ya da kayınvalide kayınpederden darbeyi. Sağlıklıysanız eğer şükredin. Eşinize de bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin. Geçmişi düşünmemeye çalışın. Evet bende herkesten herşeyi beklerim, hiç şaşırmam. Ama hayat bu şüphelerle geçecek kadar uzun değil

Eşinizle aranız nasıl? İnsanlara güveniniz kalmadığı için eşinizde sizi terk eder gibi bir
korku yaşıyorsunuz ama eşinizle aranız iyiyse bunu aşmanız lazım, boşuna kuruntu yapıp hayatı kendinize zindan etmeyin.

Zor olaylar yasamissiniz anlasilan ve ustesinden tek basina gelemiyorsunuz.
Acilen uzman destegi almalisiniz
Bu şekilde yaşaminizi zorlaştiriyorsunuz.

Kötü düşünürseniz, kötüyü çağırırsınız. Hepimiz yaşamışızdır en iyi arkadaşlardan, anne babadan ya da kayınvalide kayınpederden darbeyi. Sağlıklıysanız eğer şükredin. Eşinize de bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin. Geçmişi düşünmemeye çalışın. Evet bende herkesten herşeyi beklerim, hiç şaşırmam. Ama hayat bu şüphelerle geçecek kadar uzun değil
Mrb tşk ederim yorum için ama maalesef çok bariz şekilde belli ediyor um birde ağlama krizleri tutuyor beni

Zor olaylar yasamissiniz anlasilan ve ustesinden tek basina gelemiyorsunuz.
Acilen uzman destegi almalisiniz
Bu şekilde yaşaminizi zorlaştiriyorsunuz.
Mrb evet çok zor şeyler yaşadım şuan anlatsam roman olur derlerya ama bu korkuyu içimden atamıyorum

Eşinizle aranız nasıl? İnsanlara güveniniz kalmadığı için eşinizde sizi terk eder gibi bir
korku yaşıyorsunuz ama eşinizle aranız iyiyse bunu aşmanız lazım, boşuna kuruntu yapıp hayatı kendinize zindan etmeyin.
Uyumuyorum ağlıyorum hep düşünce üzülüyorum çok yalnızım. Ailede böyle ise eş ne yapacak bilmiyorum. Bell ki de haksızlık yapıyorum eşime ama keşke elimde olsa

Allah a şükür sağlıklı yım de dışında işe girsem mi tedavi olmam mı gerekir sizce

diğer konunuzu da okudum. destek almak abartılacak veya acındırılacak bir durum değil. niçin etrafta bu kadar sorunlu insan var biliyo musunuz? çünkü cehalet oranı yüksek olduğu için insanlar psikolojik destek almayı hakaret gibi görüyorlar, bide eğitimli akıllı insanlara bakın, hayatlarının bir bölümünde destek almış oluyorlar psikologdan veya psikiyatrdan. diğer konunuzu da düşünürsek bir an önce destek almanız lazım, evet hayat sartlarınız gerçekten zor olabilir ama belli ki tek basınıza halledemiyorsunuz beyniniz alarm veriyor. destek almazsanız gerçekten ruh sağlığınızı yitirebilirsiniz.

tedavi olmaya, bir uzmanla görüşmeye başladıktan sonra niye bunca zaman beklemişim, niye daha önce gitmemişim diye üzüleceksiniz.

Aile eş arkadaştan herkesten bir darbe yedim kısacası Şuan yanımda duran tek kişi eşim oda çıkarsa hayatımdan diye bir korku oluştu. SEBEBİDE ŞU AİLEM bana sırt çevirince para pul dünya malı için herkesten herşeyi bekler oldum. Ya beni terk ederse ya oda giderse diye bir korku oluştu. İşi bıraktım dışarı çıkmak istemiyorum. Toplulukta duramıyorum heyecanlanıyorum. HER konuda kararsızım. Bir örnek verecek olursam diyelim ki eşimle kayın pederimin evine gidecez mesafe 12 saat yılda bir yada iki kez aylarca düşünüyorum durduk yere stres yapıyorum. NEDENİNİDE bilmiyorum. Allahım eşim ve siz değerli abla kardeşlerim sizden yardım istiyorum. Uyku düzeni yok yemek düzeni yok. Akşam işe gidecem diyorum sabah vazgeçiyorum. Öyle değildim ne oldu bana bilmiyorum. Bir öneriniz bir nasihatız benim gibi olan var mı acaba. Kaybetme korkusu neden var bende en çokta buna takılıyorum.
Uzmana gorunmeniz gerekiyor panik atak belirtileri oldugnu dusunuyorum.Gecmis olsun.

Ağlama krizleri, yoğun korkular, fazla düşünme ,heyecanlanma vs psikolojik bir rahatsızlığınız olabileceğini gösteriyor. Her insan hayatının bi döneminde bu tip şeyler yasar, ben de yaşadım ve hemen psikolojik destek aldım. Acilen psikolojik yardım almalısınız. İnanın size çok iyi gelecek, daha erken gitmediğiniz için pişman bile olabilirsiniz.

Sanırım sizde anksiyete başlangıcı oluşmuş . Bi uzmandan yardım almalısınız. Aksi halde bu ilerleyecek ..

Acil psikiyatri diyorum yoksa ağırlaşır ağır anksiyete olur rüyada gibi yaşarsın bende de bu belirtiler vardı sonra bir gün pat panik atak geçirdim nurtopu gibi bir panik bozukluğum oldu 4 aydır yaşamaya çalışıyorum ama şimdi biraz daha iyiyim

Back
X