Mrb tşk ederim yorum için ama maalesef çok bariz şekilde belli ediyor um birde ağlama krizleri tutuyor beniKötü düşünürseniz, kötüyü çağırırsınız. Hepimiz yaşamışızdır en iyi arkadaşlardan, anne babadan ya da kayınvalide kayınpederden darbeyi. Sağlıklıysanız eğer şükredin. Eşinize de bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin. Geçmişi düşünmemeye çalışın. Evet bende herkesten herşeyi beklerim, hiç şaşırmam. Ama hayat bu şüphelerle geçecek kadar uzun değil
Mrb evet çok zor şeyler yaşadım şuan anlatsam roman olur derlerya ama bu korkuyu içimden atamıyorumZor olaylar yasamissiniz anlasilan ve ustesinden tek basina gelemiyorsunuz.
Acilen uzman destegi almalisiniz
Bu şekilde yaşaminizi zorlaştiriyorsunuz.
Uyumuyorum ağlıyorum hep düşünce üzülüyorum çok yalnızım. Ailede böyle ise eş ne yapacak bilmiyorum. Bell ki de haksızlık yapıyorum eşime ama keşke elimde olsaEşinizle aranız nasıl? İnsanlara güveniniz kalmadığı için eşinizde sizi terk eder gibi bir
korku yaşıyorsunuz ama eşinizle aranız iyiyse bunu aşmanız lazım, boşuna kuruntu yapıp hayatı kendinize zindan etmeyin.
Allah a şükür sağlıklı yım de dışında işe girsem mi tedavi olmam mı gerekir sizceKötü düşünürseniz, kötüyü çağırırsınız. Hepimiz yaşamışızdır en iyi arkadaşlardan, anne babadan ya da kayınvalide kayınpederden darbeyi. Sağlıklıysanız eğer şükredin. Eşinize de bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin. Geçmişi düşünmemeye çalışın. Evet bende herkesten herşeyi beklerim, hiç şaşırmam. Ama hayat bu şüphelerle geçecek kadar uzun değil
Uzmana gorunmeniz gerekiyor panik atak belirtileri oldugnu dusunuyorum.Gecmis olsun.Aile eş arkadaştan herkesten bir darbe yedim kısacası Şuan yanımda duran tek kişi eşim oda çıkarsa hayatımdan diye bir korku oluştu. SEBEBİDE ŞU AİLEM bana sırt çevirince para pul dünya malı için herkesten herşeyi bekler oldum. Ya beni terk ederse ya oda giderse diye bir korku oluştu. İşi bıraktım dışarı çıkmak istemiyorum. Toplulukta duramıyorum heyecanlanıyorum. HER konuda kararsızım. Bir örnek verecek olursam diyelim ki eşimle kayın pederimin evine gidecez mesafe 12 saat yılda bir yada iki kez aylarca düşünüyorum durduk yere stres yapıyorum. NEDENİNİDE bilmiyorum. Allahım eşim ve siz değerli abla kardeşlerim sizden yardım istiyorum. Uyku düzeni yok yemek düzeni yok. Akşam işe gidecem diyorum sabah vazgeçiyorum. Öyle değildim ne oldu bana bilmiyorum. Bir öneriniz bir nasihatız benim gibi olan var mı acaba. Kaybetme korkusu neden var bende en çokta buna takılıyorum.
YAşadğınız ve düşündüğünüz şeylere bağlı. Eşinizi kaybetme korkunuzdan dolayı onunla hiç tartıştınız mı mesela ?Allah a şükür sağlıklı yım de dışında işe girsem mi tedavi olmam mı gerekir sizce
Acil psikiyatri diyorum yoksa ağırlaşır ağır anksiyete olur rüyada gibi yaşarsın bende de bu belirtiler vardı sonra bir gün pat panik atak geçirdim nurtopu gibi bir panik bozukluğum oldu 4 aydır yaşamaya çalışıyorum ama şimdi biraz daha iyiyimAile eş arkadaştan herkesten bir darbe yedim kısacası Şuan yanımda duran tek kişi eşim oda çıkarsa hayatımdan diye bir korku oluştu. SEBEBİDE ŞU AİLEM bana sırt çevirince para pul dünya malı için herkesten herşeyi bekler oldum. Ya beni terk ederse ya oda giderse diye bir korku oluştu. İşi bıraktım dışarı çıkmak istemiyorum. Toplulukta duramıyorum heyecanlanıyorum. HER konuda kararsızım. Bir örnek verecek olursam diyelim ki eşimle kayın pederimin evine gidecez mesafe 12 saat yılda bir yada iki kez aylarca düşünüyorum durduk yere stres yapıyorum. NEDENİNİDE bilmiyorum. Allahım eşim ve siz değerli abla kardeşlerim sizden yardım istiyorum. Uyku düzeni yok yemek düzeni yok. Akşam işe gidecem diyorum sabah vazgeçiyorum. Öyle değildim ne oldu bana bilmiyorum. Bir öneriniz bir nasihatız benim gibi olan var mı acaba. Kaybetme korkusu neden var bende en çokta buna takılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?