Acil yardım,ne yapmalıyım ?

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
kızlar merhaba,geçenlerde bir konu açmıştım hastayken beni çok üzdü diye. O beni üzen sevgilimle barıştık özür falan diedi ws. bi şekilde barıştık.hala rusyada buarada.kızlar ben alttan almaya başladıkça eften püften konularda tartışıyor benimle.ve bu durum beni üzüyür.ama o anlamıyor.ben sinirli birisiyim.sinirlenince bağıran çağıran ben olduğum için suçlu durumuna düşüyorum.en son yine tartıştık tatile gidecektik eylül başında.neyse bu aramadı 2 gün beni.bende iyice gerildim bunu nete çağırdımm.dedim ki bu durumlar yeter artık .bi iyi bi kötüyüz.bunu olumlu weya olumsuz bir sonuca bağlamamz gerek.artık bişeylerin oturması gerek dedim.bana ayrılık provası yapmış gelmişsin dedi.hayır öyle olsa direkt bitiririm dedim.bana olayların hep benim dengesiz ve saçma laflarımdan dolayı büyüdüğünü söyledi.ama 2 lafından biri konuşmak istemiyorumdu.waktim de o an kısıtlıydı we ısrar edemedim.çıkarken de dedim kusura bakma ben böyleyim istemiyorsan beğenmiyorsan yapabileceğim birşey yok! çarşamba konuştuk bunları.dün face'deydim.öğlen 12 gibi geldi.2-3 dk.durdu çıktı.ne arama ne msj .ne yapmalıyım.tekrar konuşmalı mıyım ya da beklemeli miyim?kızlar acil yardım lütfen.beklemek beni bitiriyor

bence biraz bekle bu alttan alma anlamında değil tabii....bakalım serbest bırak zaten seviyor ve senden ayrılmak istemiyorsa ve senin yokluğunu hayatnda hissediyorsa o kendi arayacaktır...

demiştim ya daha önce bir konu açtım o olayda 5 gün ne aradım ne sordum.onun aradığında da soğuk konuştum nete çağırdı gelmedim ws. biraz süründürmüştüm kendimce.o zaman yaptığı konuşmada benden ayrılmayı düşünmeyi bile istemediğini söylemişti.beni sevdiğini her fırsatta söylerdi.bilmiyorum ama çok inat ,bu sefer ne olur nasıl olur bilmiyorum

yasmincim sanırım erkekleri daha yeni yeni tanıyorsun:)hepsi demicem ama bi çoğu ne sevgisini belli eder nede ayrılmak ister..seninkide onlardan galiba.ama her seferinde seni bu kadar umursamaz davranıyosa baştan kendini belli ediyor demektir.kk daki diğer evli bayanların yazılarını okuyorum sürekli ve hemen herkes;eşinin umursamaz tavırlarından, ilgisizliğinden şikayetçi.sen daha yolun başındasın daha sonra daha da kötü şeyler yaşamaman için baştan sıkı tutup çok taviz vermemen lazım ..hakkında hayırlısı olsun canım...

teşekkür ederim yorumların için.şu an ondan bir hareket gelmesini bekliyorum ama sinirim ve kırgınlığım içimde kat kat büyüyor...

cuma gecesi face'de karşılaştık.ikimizde çevrimiçiydik ama yazmadı.yarım saat kadar durdu.arada bi iki kez girdi çıktı.ama hiçbirşey yapmadı.şimdi biz ayrıldık mı,bitti mi yani? anlamıyorum kızlar?

kızlar hadi ya yorumlarınızı bekliyorum.dün yine face de karşılatık ama yazmadı.biz ayrıldık mı şimdi? yorumarınızı bekliyorum.

bir daha okudum yazdıklarını bence biraz değişmelisin ve bunu farkettirmelisin tamam kendini ezdirme ama bişey diyince sinirlerine hakim ol hemen sert çıkma farketsin eğer uzun zaman konuşmazsanız silinip gidersiniz halamın kızının ilşkisi böyle bitti vedalaşmadan ayrılacakasanız da birbirinizi iyi hatırlayın biraz daha sorgula kendini bende bazaen nişanlımı boğuyorum aslında sana söylediklerim benim de yapmam gerekenler ama ben yapamıyorum sen yap ama

ikimizin de değişmesi gerek ama şuan bu konuşmamama durmunu nasıl atlatacağız bilmiyorum? Annem de kızdı bana .kesinlikle onun aramasını veya netten yazmasını beklememi ve benim adım atmamamı söyledi.şimdiden bunu yapanın ileride neler yapabileceğini ws. bir sürü şey söyledi.bayrama kadar zaman verdim bişeyler yapması için.eğer yapmazsa da face'den msn'den sileyim diye düşünüyorum.böyle nete giriyorum ama yazmıyoruz insan kötü oluyor.acabalar kafasında dolaşıyor. bi şekilde yoluma bakmam gerek böyle nereye kadar ne olucak ki?

annen kendince haklı ama gerçeten seven biri dayanamaz ki arar dayanamaz biz de nişanlımla kavga edince tamm yarına kadar aramıyacağım diyor 3-4 saat sonra arıyo ne yapıyosun diyo üstelik onun kafasının etini yediğim halde anneni dinle hem onu kırmamış olursun sen kendine değer ver boşver aramazsa zaten ciddi değildir bekle bakalım bayrama arar herhalde aramaz sa mesaj atarsın iyi kötü birsonuç çıkar bu arada oyalan kitap oku film izle onu düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…