kızlar merhaba,geçenlerde bir konu açmıştım hastayken beni çok üzdü diye. O beni üzen sevgilimle barıştık özür falan diedi ws. bi şekilde barıştık.hala rusyada buarada.kızlar ben alttan almaya başladıkça eften püften konularda tartışıyor benimle.ve bu durum beni üzüyür.ama o anlamıyor.ben sinirli birisiyim.sinirlenince bağıran çağıran ben olduğum için suçlu durumuna düşüyorum.en son yine tartıştık tatile gidecektik eylül başında.neyse bu aramadı 2 gün beni.bende iyice gerildim bunu nete çağırdımm.dedim ki bu durumlar yeter artık .bi iyi bi kötüyüz.bunu olumlu weya olumsuz bir sonuca bağlamamz gerek.artık bişeylerin oturması gerek dedim.bana ayrılık provası yapmış gelmişsin dedi.hayır öyle olsa direkt bitiririm dedim.bana olayların hep benim dengesiz ve saçma laflarımdan dolayı büyüdüğünü söyledi.ama 2 lafından biri konuşmak istemiyorumdu.waktim de o an kısıtlıydı we ısrar edemedim.çıkarken de dedim kusura bakma ben böyleyim istemiyorsan beğenmiyorsan yapabileceğim birşey yok! çarşamba konuştuk bunları.dün face'deydim.öğlen 12 gibi geldi.2-3 dk.durdu çıktı.ne arama ne msj .ne yapmalıyım.tekrar konuşmalı mıyım ya da beklemeli miyim?kızlar acil yardım lütfen.beklemek beni bitiriyor