Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 haftalık gebeyim. Kese oluşmus fakat bebek görünmedi. 2 hafta sonra kontrole gel dedi boş gebelik olabşlşr dedi. Başına böyle bişey gelen varmı.
Ama 6 haftalıkken zaten vajinal bakılması lazımdı. en kesin oyle gorunur cunku. Ben 8. haftada gidince bile bana cajinal baktılar ki net gorulsun. Kalbini falan duyduk şükür.
Erken değil mi bebek için, benim 5 haftada sadece kese vardı 3 hafta sonra gel demişti 8. Haftada gordum bebek ve keseyi . Hatta eve gidince bulursam 5. Hafta ultrason resmini atayim sana canım
Erken değil mi bebek için, benim 5 haftada sadece kese vardı 3 hafta sonra gel demişti 8. Haftada gordum bebek ve keseyi . Hatta eve gidince bulursam 5. Hafta ultrason resmini atayim sana canım
Kızlar 6 haftalık gebeyim. Kese oluşmus fakat bebek görünmedi. 2 hafta sonra kontrole gel dedi boş gebelik olabşlşr dedi. Başına böyle bişey gelen varmı.